Lee Jin Wook a Lee Yeon Hee ztvární v romantickém seriálu Marriage White Paper zasnoubený pár

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Romantiky není nikdy dost a tak se můžeme těšit na nový romantický seriál z dílny Kakao TV, ve kterém si zahrají Lee Jin Wook a Lee Yeon Hee.

V seriálu Marriage White Paper, který bude vysílat Kakao TV, si zahrají Lee Jin Wook a Lee Yeon Hee. O režii se postarají Song Je Young a Seo Joo Wan, scénář si vezme na starost Choi Yi Rang. Seriál bude mít 12 půlhodinových dílů.

Můžeme se těšit na romantické drama o mladém páru, který se připravuje na svatbu. Zatímco očekávali šťastný konec jako z pohádky, realita jejich příprav se ukáže být poněkud jiná. Budoucí manželé se budou zabývat velmi realistickými tématy, od setkání rodin až po přípravy na svatbu a hledání domu.

Lee Jin Wook a Lee Yeon Hee si zahrají Seo Joon Hyunga a Kim Na Eun, což je pár, který spolu chodil dva roky a teď se chce vzít. Díky svým hereckým schopnostem zaujmou diváky a zároveň ukáží, co se skrývá za větou: „Randění je fantazie, zatímco manželství je realita.“

Lee Jin Wook ztvární třicetiletého Seo Joon Hyunga, zamilovaného snoubence, který se rád podvolí každému příkazu své snoubenky. Tváří v tvář lásce je upřímný a má také optimistickou povahu. Až dosud žil bezproblémovým životem, bez větších potíží vystudoval vysokou školu a získal dobrou práci. Přestože působí nezrale, protože je tak čistý a bezstarostný, je to muž, který má velmi osvěžující osobnost.

Lee Yeon Hee si zahraje sympatickou snoubenku jménem Kim Na Eun, která je láskyplná a veselá, nicméně také rázná v práci. Žije život, který by jí mohl každý závidět – po absolvování vysoké školy získala práci ve velké společnosti, postupně si buduje kariéru a má záviděníhodný vztah se svým přítelem. Někdy lidi zaskočí, když se ztratí ve svých myšlenkách, ale je to oblíbená osoba s ukotvenou osobností.

Premiéry tohoto romantického seriálu bychom se měli dočkat ještě v první polovině letošního roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.