Leo ze skupiny VIXX si svůj seriálový debut odbude v BL romanci Happy Ending Outside the Fence

Eva Lenská
Film / TV
Foto: instagram.com/vixx_stargram

Kdo by to byl řekl, že si Jung Taek Woon zahraje seriálu? Po tolika letech, kdy se televiznímu herectví spíše vyhýbal a raději se věnoval tomu muzikálovému a hudbě. Třešničkou na dortu navíc je, že bude debutovat v BL romanci.

Kdo zná Lea od samých začátků VIXX, by stěží uvěřil, že si stydlín, který kdysi nechtěl hrát s MBLAQ líbací hru přes papírky, vybere roli v BL seriálu, ve kterém bude muset vylíčit náklonnost k jinému muži. Pro Starlight je to skutečně velké překvapení a není divu, že s napětím očekávají, jak se Leo své role v BL romanci zhostí.

Webový seriál, o kterém je řeč, má pracovní název A Happy Ending Outside the Fence, a kromě Lea si v něm zahrají Ha Jong Woo a Karam.

Na jaký příběh se můžeme těšit? Moc toho nevíme. Jung Taek Woon ztvární hvězdného spisovatele Kim Jung Hyuna, který má skryté tajemství. Vedle tajemné a podmanivé stránky, kterou Leo obvykle předvádí na jevišti, bude prostřednictvím své nové postavy také ztvárňovat bezchybný a charismatický šarm.

Jak už jsme uvedli, jde o herecký debut, nicméně Leo zase není takový nováček, ač v BL seriálu nikdy nehrál. Účinkoval však v muzikálech Full House, Monte Cristo, Mata Hari, The Last Kiss, Elisabeth, Marie Antoinette a Frankenstein, takže nějaké zkušenosti má. Divadelní herectví je sice jiné, leč každá zkušenost se hodí.

Ačkoli zatím nevíme, kdy bude mít drama A Happy Ending Outside the Fence premiéru, předpokládejme, že ještě tento rok. Podle fotek, které Leo sdílel na svém instagramu se totiž již začalo natáčet. Také vyšlo najevo, že se v seriálu mihne i leader VIXX Cha Hak Yeon. Máme se tedy na co těšit!

Zdroj: soompi.com, mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.