Ahn Bo Hyun považuje za důležité, aby člověk uměl pochválit sám sebe

Eva Lenská
Film / TV
Singles Korea

Ahn Bo Hyun se proslavil díky seriálu My Name na Netflixu a nyní ho můžeme vídat v seriálu Military Prosecutor Doberman, v němž má hlavní roli. Co je pro něj nejdůležitější? Na to odpověděl během focení pro časopis Singles Korea.

Ahn Bo Hyun začínal jako boxer, později se stal modelem a v roce 2014 debutoval jako herec. Svou kariéru si postupně budoval na menších rolích, než se proslavil v seriálovém hitu Itaewon Class z roku 2020, a od té doby začal přijímat hlavní role v úspěšných seriálech jako jsou například My Name, Yumi’s Cells nebo Military Prosecutor Doberman.

Na otázku, co je pro něj v současné době nejdůležitější, herec bez váhání odpověděl: „Rodina, zachování původního smýšlení a herectví.“

„Nikdy nechci ztratit původní smýšlení, se kterým jsem začínal,“ vysvětlil. „Chci pokračovat v herectví, které miluji, a zároveň se důsledně posouvat vpřed, stejně jako teď.“

Dále vyjádřil své odhodlání neustále se herecky zlepšovat a prozradil, že pořád přemýšlí nad tím, jak by mohl divákům lépe zprostředkovat upřímnost svých postav.

Tento sympaťák také hovořil o svém pevném přesvědčení, že je důležité věnovat na konci každého dne trochu času zamyšlení se nad svým dnem. A pak dodal, že je důležité naučit se pochválit sám sebe.

„V životě je nakonec víc dní, kdy se káráte a kritizujete, než dní, kdy se máte plně rádi,“ řekl. „Myslím, že občas potřebuji čas, abych se povzbudil a ocenil se tím, že si řeknu: Odvedl jsi skvělou práci. Vedeš si dobře.“

V rámci tohoto zmíněného ‚času pro sebe‘ Ahn Bo Hyun přiznal, že na konci velmi náročného dne často rád relaxuje a odpočívá u sklenky vína.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.