Dočkáme se dalšího pošťuchování mezi hlavními hrdiny BL seriálu Semantic Error?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Watcha

Je tomu teprve pár dní, co byla odvysílána poslední epizoda BL seriálu Semantic Error. Diváci se nechtějí loučit s něčím tak úžasným.

Než se podíváme na rozhovor, který Park Jae Chan poskytl pro Sports Kyunghyang, podíváme se o čem BL seriál vlastně byl.

Cho Sang Woo (Park Jae Chan), který studuje na vysoké škole informatiku, je ztělesněním neústupné a přísné osoby dodržující pevná pravidla. Během práce na projektu k předmětu v oboru svobodných umění, s lidmi, kteří absolutně žádnou prací nepřispívají k jeho úspěšnému zakončení, se rozhodne jejich jména ze závěrečné prezentace jednoduše vyškrtnout. Ani v tom nejhorším snu by ho nenapadlo, že by se zapletl s někým, komu svým jednáním překazil studijní plány v zahraničí.

Touto osobou je Jang Jae Young (Park Seo Ham) z katedry designu. Hvězda kampusu, kterou všichni znají. Má vše od dovedností, vzhledu, skvělého rodinného zázemí a dobrých vztahů až na jeden velký problém: Cho Sang Wooa.

Co se stane, když technik a umělec, jejichž osobnosti jsou jako olej a voda, musí spolupracovat? Jang Jae Young je jako sémantická chyba v perfektním světě Cho Sang Wooa.

Během rozhovoru se Park Jaechan rozpovídal o své zkušenosti z natáčení BL seriálu, o tom, co si myslí o případné druhé řadě a svém vztahu s Park Seo Hamem, který 10. března narukoval.

„Především bych chtěl poděkovat Seo Hamovi. Během natáčení se o mě tak dobře staral a předal mi hodně ze svých zkušeností seniora v hudebním průmyslu a rovněž v životě. Spousta lidí kolem mě je smutných, že nastoupil na vojnu, ale já vážně nejsem! Vím, že je někým, kdo si povede dobře. Takže prostě jen doufám, že zůstane zdravý a po příjemně stráveném čase se vrátí.“

Od premiéry prvního dílu se seriál držel na špici sledovanosti na streamovací platformě Watcha a vybudoval si početnou základnu fanoušků. „Myslím, že jsem trochu zmatený, protože Semantic Error se těší velké pozornosti a lásce. Zpočátku mi to nepřipadalo skutečné, ale myslím, že jsem si popularitu seriálu uvědomoval postupně. Narážel jsem na články a magazín, pro který jsme nafotili fotografie, se kompletně vyprodal. Moc vám děkuji za to, že jsme podporovali Semantic Error a skupinu DONGKIZ. Budu i nadále pilně pracovat na tom, abych předvedl další rozvoj.“

Produkční tým prohlásil, že seriál má uzavřený konec, přesto neustále proudí požadavky fanoušků na druhou řadu. Když byl Park Jae Chan na tuto skutečnost dotázán, odpověděl: „Je potřeba zvážit mnoho aspektů, ale s povděkem příjmu natáčení, pokud se různé situace dobře sladí tak, jak včera uvedla režisérka. Myslím, že divákům se bude líbit, pokud druhá řada bude mít spoustu roztomilých momentů, které jsme nebyli schopni doposud ukázat.“

„Při natáčení Semantic Error jsme si se Seo Hamem vždy říkali, že náš vztah je fascinující. Fakt, že jsme seniorem a juniorem v K-Pop průmyslu a potkali jsme se, když jsme oba propagovali jako idolové, je pro diváky osvěžující. Můj výškový rozdíl oproti němu sehrál také svou roli,“ dodal se smíchem.

V některých ohledech je Semantic Error pro Park Jae Chana životním projektem, protože získal mnoho fanoušků a dostal své jméno do širšího povědomí. „Myslím, že Sang Woo může být pro mě životní postavou. Přes něj jsem potkal spoustu dobrých lidí a získal jsem velkou sebedůvěru. Díky němu si budu schopen věřit v mých budoucích aktivitách.“

Sledovali jste tento BL seriál?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.