Dominantní mořský muž nalezne útočiště ve vaně obyčejného středoškoláka

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: KKTV

Každý z nás má doma koupelnu. Představte si, že by ji okupoval dominantní mořský muž, jehož ďolíčky a svaly jsou prostě nepřehlédnutelné!

Nový taiwanský seriál 49 Days with a Merman je adaptací japonské mangy Merman in My Tub / Orenchi no Furo Jijou, která byla vydávána od roku 2011 a anime zpracování se dočkala o tři roky později.

Seriál pojednává o lidském středoškolákovi Zhao Long Jieovi (Kent Tsai), který náhodou narazí na jiného chlapce (Bruce He), o němž si myslí, že je zraněný a tak si ho přivede k sobě domů. Z roztomilého chlapce se ale vyklube dominantní mořský muž Li Ren Yu, kterého je nucen Zhao Long Jie ubytovat ve své vaně a žít s ním v jedné domácnosti 49 dnů.

Abychom si děj seriálu trošku více přiblížili, prozradíme si o čem v podstatě manga a anime bylo.

Cestou ze školy si Tatsumi všimne u jezera zhrouceného muže. Jakmile se k němu přiblíží, zpozorní, protože je na něm něco zvláštního. Osoba, která potřebuje jeho pomoc, je ve skutečnosti překrásným mořským mužem jmenujícím se Wakasa. Protože je jeho domov příliš znečištěný na to, aby v něm mohl žít, nabídne mu Tatsumi svou čistou vanu jako dočasné útočiště.

S hlučným mořským mužem jako spolubydlícím se Tatsumi musí po nějakou dobu rozloučit se svým normálním životem. Nemluvě o tom, že se Wakasovi vodní přátelé, Takasu, Mikuni a Maki, často objevují bez pozvání, což je pro obyčejného středoškoláka docela nepříjemné. Tatsumi se ovšem občas přistihne, že si docela užívá jejich zvědavost k lidskému životu a dětinské dovádění. Pokud ale hodlá zvládnout svůj život a nově nalezené přátelství, musí si zachovat chladnou hlavu.

Taiwanský seriál se začal vysílat 6. února.

Zaujal vás?

Zdroj: mydramalist & myanimelist.net

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.