Ong Seong Wu je uchvácen svou rolí baristy, který neustále selhává a přesto pokračuje dále

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: marieclairekorea.com

Umělec, který v minulosti působil v projektové skupině WANNA ONE, se stal uznávaným hercem. O čem přesně bude pojednávat jeho nejnovější projekt z prostředí kavárny?

Ong Seong Wu vypadá na fotografiích pro magazín Marie Claire úchvatně. Pózoval v trenčkotu, obleku a svetru černé barvy a díky vlasům, které má o něco delší než obvykle, působí na fotografiích záhadně a vážně.

V krátkém rozhovoru následujícím po focení řekl pár slov o svém nadcházejícím projektu. Seriál Would You Like a Cup of Coffee? natočený podle manhwy (korejský komiks) pojednává o mladíkovi Kang Go Bim (Ong Seong Wu), jehož vášeň pro kávu ho přivede k tomu, aby se stal baristou v kavárně vlastněné Park Seokem (Park Ho San). Tento emocionální seriál ukazuje, jak se Kang Go Bi co by nováček učí skrze jeho práci o kávě a lidech. Protože se jedná o prostředí kavárny, tak se mohou diváci těšit rovněž na příběhy zákazníků.

Seo Young Hee se v seriálu ujala role Kim Joo Hee, rozvedené ženy, která má dceru a její bývalý manžel ji občas přijde požádat o peníze. V příběhu bude přítelkyní Park Seoka. Ahn Mi Nu, komiksovou ilustrátorku a stálou zákaznici kavárny, ztvární Kim Ye Eun Chu a Chu Ye Jin postavu Jung Ga Won, která místo aby šla na univerzitu, pracuje na částečný úvazek. V roli Choi Hurta, blogera a kávového kritika, se představí Song Jae Ryong.

Ong Seong Wu o své postavě prohlásil: „Je to člověk, od kterého se můžete hodně naučit. Více než cokoli je někým, kdo neustále naráží na překážky. I kdyby, jedná jako první. Spíše než aby byl odrazen strachem z neúspěchu, tak bez vypočítavosti selhává znovu a znovu. Zatímco jsem hrál někoho, kdo neustále selhává, ale nakonec uspěje, cítil jsem, že se chci od něj učit.“

Rovněž zmínil to, že tento seriál dodá divákům sílu. „Vřelý příběh má sílu předat poselství pozitivním způsobem. Je můj oblíbený, protože předává zdravou energii a vyživuje představivost.“

Premiéra první epizody je stanovena už na 24. října.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.