Neodolatelný motocyklový závodník pořádně zatopí šéfce technologické firmy

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: YOUKU

Milujete napětí, romantiku a humor? Seriály, ve kterých není nouze o špatné chlapce a polibky? Poté je Why Women Love určeno přímo vám!

Pokud jste milovníky sociálních sítí, určitě jste si všimli, že se na nich tento týden začala objevovat krátká videa ze seriálu Why Women Love. Společně si teď o tomto seriálu, jehož první díl měl premiéru teprve v úterý, něco řekneme.

Hlavních rolí se zhostili Wang Zi Yi, který se v survival pořadu Idol Producer umístil na sedmém místě a stal se tak členem skupiny Nine Percent, a překrásná Gina Jin. Znát ji můžete z projektů Wu Xin: The Monster Killer a Candle in the Tomb: Mu Ye Gui Shi.

O čem seriál pojednává? Zhao Jiang Yue je poněkud despotická šéfka technologické firmy. Je známá svým nekompromisním přístupem k podnikání a ke svým zaměstnancům. Firma uvádí na trh seznamovací aplikaci, která slibuje, že během pouhých tří měsíců najde svým uživatelům skvělý protějšek. Tady ovšem nastává problém, protože sama Zhao Jiang Yue je, co se týče randění naprosto bezradná.

V práci se začnou dít nepříjemné věci poté, co společnost, která firmu koupila, zařídí, aby Gu Jia Xin, dědic obchodní skupiny, nastoupil jako dočasný asistent právě Zhao Jiang Yue.

Matka Gu Jia Xina si přeje, aby se ujal vedení podniku, nicméně on má jiné plány. Je profesionálním závodním jezdcem a u svých fanynek je velmi populární. Raději by závodil na okruhu než trávil čas v zasedačce.

Oba nejprve vykročí špatnou nohou. Zhao Jiang Yue se ho snaží zastrašit a naopak Gu Jia Xin ji svou neohrabaností způsobuje problémy. Když ho však požádá o pomoc se získáním srdce Xu Ning Yuana (Liang Da Wei), Gu Jia Xin si najednou uvědomuje, že začíná propadat jejímu kouzlu. A co víc, že by to mohlo být vzájemné.

V seriálu dále hrají Simona Wang, Yakisa, Zheng Miao, He Ze Yuan a Wang Zheng.

Zní to zajímavě, nemyslíte?


Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.