Kim Rae Won, Son Ho Jun a Gong Seung Yeon si zahrají v seriálu The Police Station Next to the Fire Station

Eva Lenská
Film / TV
Foto: seoul2me.com

Můžeme se těšit na dalším připravovaný krimi seriál televize SBS. Bude se jmenovat The Police Station Next to the Fire Station a zahrají si v něm Kim Rae Won, Son Ho Jun a Gong Seung Yeon.

Seriál s dlouhým názvem The Police Station Next to the Fire Station bude vyprávět o policistech, kteří chytají zločince, a hasičích, kteří hasí požáry. Drama vyzdvihne týmovou práci osob, které žijí proto, aby zachraňovali životy ostatních. Bude to první korejský seriál, jenž zachycuje společnou reakci policistů a hasičů na místech činu, kde se odehrávají katastrofy, mimořádné události a krize.

Kim Rae Won ztvární zapáleného detektiva Jin Ho Gaea, který jakmile se chytí případu, nepustí ho z ruky. Kvůli svému drsnému způsobu vyjadřování a přísnému pohledu bývá často nepochopen, ale přesto je detektivem až do morku kostí. Vyznačuje se skvělou schopností analyzovat místo činu, vnímavou povahou, která mu umožňuje pochopit myšlení zločinců, a silnou vůlí po vítězství.

Son Ho Jun a Gong Seung Yeon budou hrát členy požární stanice. Son Ho Jun se ujme role hasiče Bong Do Jina, který se navzdory zdánlivému chladu stará o lidi kolem sebe a o oběti lépe než kdokoli jiný, přičemž se bez váhání vrhá do ohně.

Gong Seung Yeon, která zaujala svou schopností vžít se do různých postav a rolí, se promění v záchranářku Song Seol, která nevynechá ošetření ani malého zranění a lidi utěšuje i po citové stránce.

V seriálu nastanou chvíle, kdy se Jin Ho Gae, Bong Do Jin a Song Seol pohádají, a to nejen kvůli rozdílným povahám, ale také kvůli rozdílným pohledům na práci detektiva a hasiče. Nicméně jejich nečekaná týmová spolupráce, která vychází ze společného cíle chránit občany, bude jedním z hlavních bodů, na které se při sledování mohou diváci zaměřit.

Seriál bude režírovat Shin Kyung Soo (Nokdu Flower) a o scénář se postará Min Ji Eun (Partners for Justice). Premiéry se dočkáme ještě letos.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.