V Blind se střetnou světy obětí a pachatelů aneb Taecyeon a Ha Seok Jin budou mít co dělat

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: mainmain.id

Zbožňujete napínavé seriály, které vás doslova přilepí k obrazovce? Sledovali jste Voice nebo Bad Guys? Tak to je Blind přímo pro vás!

Dne 20. ledna média oznámila, že v nadcházejícím projektu Blind (doslovný název) z dílny OCN uvidíme hrát Taecyeona z 2PM, Ha Seok Jina a možná Jung Eun Ji z Apink. V návaznosti na tuto zprávu OCN uvedlo: „Taecyeon a Ha Seok Jin jsou potvrzeni jako hvězdy Blind a Jung Eun Ji nabídku zvažuje. Seriál bude odvysílán v druhé polovině roku.“

Režii seriálu dostal na starost Shin Yong Hwi, který je podepsán pod hity jako Voice 4: Judgment Hour, Hide and Seek, Tunnel a Bad Guys. O scénář se postará Kwon Ki Kyung, který stojí za Andante. Blind bude vyprávět příběh nevinných obětí a obyčejných pachatelů, kteří jsou zaslepení nepříjemnými pravdami. Točit se bude také okolo detektivů, soudců, studentů právnické fakulty a členů poroty.

Taecyeon se ujme role Ryu Soong Joona, detektiva násilných zločinů, který v minulosti snil o potrestání zla a záchraně světa. Tato role byla dříve nabídnuta Ong Seong Wuovi.

Další podrobnosti ohledně obsazení zatím nebyly oznámeny.

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.