Yoo Ah Ina a Ahn Eun Jin čeká v seriálu Goodbye Earth srážka s asteroidem

Eva Lenská
Film / TV
Foto: United Artist Agency

Pokud se vám líbil seriál My Name, můžete se těšit na další dílo režiséra Kim Jin Mina. Tentokrát bude Zemi hrozit srážka s asteroidem. Poradí si s tím Yoo Ah In, Ahn Eun Jin, Jeon Sung Woo a Kim Yoon Hye?

Připravovaný seriál Goodbye Earth bude vysílat Netflix a režírovat jej bude režisér Kim Jin Min (My Name). O scénář se postará Jung Sung Joo (Secret Love Affair). Kromě Yoo Ah Ina a Ahn Eun Jin si v seriálu zahrají také herec Jeon Sung Woo a herečka Kim Yoon Hye.

Tentokrát nás čeká doslova katastrofická zápletka. Lidstvu hrozí zánik, protože k Zemi se blíží asteroid, který na ni za 200 dní dopadne. Co s tím? Dá se tomu nějak zabránit? Svět upadá do zmatku a beznaděje, ale naši čtyři hrdinové se snaží pomoci jak to jen jde.

Ahn Eun Jin si zahraje Jin Se Kyung, bývalou učitelku střední školy. Když se dozví o blížícím se konci světa, začne pracovat jako dobrovolnice na radnici města Ungcheon, aby ochránila děti před nebezpečnou situací.

Foto: Netflix

Yoo Ah In ztvární jejího dlouholetého přítele Ha Yoon Sanga, jenž v současnosti pracuje jako výzkumný pracovník v biotechnologickém výzkumném ústavu ve Spojených státech. Poté, co jsou zveřejněny zprávy o konci světa, odlétá zpět do Jižní Koreje, aby byl s Jin Se Kyung.

Jeon Seong Woo bude hrát pomocného kněze Woo Sung Jaea. Když hlavní kněz uteče poté, co se objeví zprávy o asteroidu, Sung Jae se ochotně začne starat o vyděšené členy církve.

Kim Yoon Hye ztvární velitelku praporu podpory bojové služby Kang In Ah. Obchází město Ungcheon, které bylo zničeno, aby zajistila dopravu zásob a bezpečnost.

Již brzy se začne natáčet a seriál uvidíme ještě letos.

Zdroj: asianwiki.com, soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.