Exkluzivní rozhovor s hercem Ahn Hyo Seopem. Jakou má rád hudbu a jak se mu v Lovers Of The Red Sky hrál slepý hrdina?

Film / TV
Foto: Starhaus Entertainment

Po svém posledním dramatu Lovers of the Red Sky, si herec Ahn Hyo Seop udělal čas na speciální rozhovor pro Viki a Soompi!

Herec odpovídal na otázky fanoušků na sociálních sítích. Na jeho odpovědi se tedy můžeme podívat níže.

Kdybys svému mladšímu já mohl říct jednu věc, jaká by to byla?

Děláš to dobře.

Je nějaká k-popová skupina, kterou rád posloucháš?

Poslouchám všechny možné druhy hudby. Mám rád různé žánry, jako je klasická hudba, hip hop, jazz a pop. Baví mě poslouchat hudbu od rappera Woo Won Jaeho až po hudbu BTS.

Jakou barvu máš rád?

Mám rád všechny barvy, ale když se podívám na svůj šatník, je tam hodně šedé a černé.

Proč jsi tak roztomilý a hezký?

Proč jsi tak přátelská a milá?

Foto: SBS

Jaké jsou tvé rituály před natáčením, pokud nějaké máš?

Nemám žádné speciální rituály, ale snažím se při čtení scénáře co nejvíce soustředit.

Byly červené kontaktní čočky pohodlné, co se týče jejich používání?

Nošení čoček bylo docela náročné. Neseděly mi dobře na očích, takže jsem čas od času chodil do nemocnice. Poté mi byly doporučeny čočky, které nosí V z BTS, a tak jsem je nosil. Ha Ramovy červené oči byly velmi důležitým aspektem, takže jsem rád, že byly v dramtu dobře zobrazeny.

Slepce jsi hrál velmi reálně. Cvičil jsi to dlouho?

Doufal jsem, že moje herectví bude pro mnoho lidí přesvědčivé. Ačkoli Ha Ram neviděl, musel působit normálně, protože byl ve všem už zběhlý. Hodně jsem přemýšlel nad svým pohledem. Věřím, že z očí pochází síla, ale bylo to těžké, jelikož jsem se nesměl dívat do očí svých hereckých kolegů.

Jaký byl tvůj nejtrapnější moment při natáčení?

Nebyly tam žádné konkrétní, ale pamatuji si, že jsem se styděl, když jsem přemýšlel, jak vypadám, když jsem hrál Ma Wanga před zeleným plátnem a bez ničeho jiného.

Foto: SBS

Kdybys byl Hong Chun Gi, vybral by sis prince Yangmyunga nebo Ha Rama?

Před uvedením závěrečné epizody jsem si pomyslel: „Pokud láska k Ha Ramovi Hong Chun Gi tak ubližuje, nebylo by pro ni lepší nechat ji jít? Nemohl by ji princ Yangmyung udělat šťastnější?“ Nicméně jsem byl rád, že byl těm dvěma dopřán šťastný konec.

Co jste s ostatními herci rádi dělali o přestávkách během natáčení dramatu?

Při natáčení Lovers of the Red Sky jsme vždy o přestávkách diskutovali o další scéně. Atmosféra byla opravdu skvělá. Hodně jsme diskutovali o scénách, našem hraní a dalších aspektech. Jaké emoce cítíme, jak moc je vyjadřujeme, a jak a kde se budeme pohybovat.

Jaké jsou tvé koníčky?

Nedávno jsem natáčel drama A Business Proposal, takže kromě čtení scénáře a přípravy na natáčení nic moc nedělám. Jsem nejšťastnější, když trávím jakýkoli volný čas s mojí kočkou Baul.

Jakou zemi bys chtěl navštívit, až pandemie skončí?

O tom jsem ještě nepřemýšlel, protože jsem nepřetržitě natáčel. Ale doufám, že den, kdy se všichni budou moci volně vydat, kam chtějí, přijde rychle. Víc než cokoli jiného chci navštívit své rodiče v Kanadě.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.