Yeo Jin Goo bude v připravovaném romantickém seriálu prožívat emoce Moon Ga Young

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Asianwiki.com

Fanoušky Yeo Jin Gooa a Moon Ga Young určitě potěší zpráva, že své oblíbené herce uvidí spolu v seriálu. Půjde o romantické mysteriózní drama.

Stanice tvN připravuje romantický mysteriózní seriál s pracovním názvem Link: Eat and Love to Kill. Režírovat jej bude No Sang Hoon (Hello Monster) a o scénář se postará Kwon Ki Young (Protect the Boss).

Seriál v sobě bude mít i prvky fantasy a děj bude pojednávat o muži, který náhle začne cítit všechny emoce, které prožívá jistá žena. Seriál bude sledovat příběh, který se odehraje, když s ní nečekaně začne prožívat všechny její radosti, smutek i bolest.

Yeo Jin Goo ztvární Eun Gye Hoona, šéfkuchaře restaurace, který má vynikající kulinářské schopnosti, úžasný vzhled a přitažlivý hlas. Jednoho dne náhodně zjistí, že prožívá zvláštní emoce, spontánně se směje i pláče. Později se ukáže, že jsou to emoce někoho jiného.

Moon Ga Young si zahraje Noh Da Hyun, která hledá práci. Navzdory matčinu rýpání a ostrým slovům ostatních nosí vždy zářivý úsměv s vírou, že úsměv přináší štěstí, ale její život má ke štěstí daleko. Jednoho dne způsobí nevratnou nehodu a zaplete se s hlavním hrdinou.

Yeo Jin Goo a Moon Ga Young si spolu v minulosti zahráli v historickém seriálu The Reputable Family, jenže tehdy byli ještě děti. Nyní se na place setkají jako dospělí a čeká je mnoho romantických scén, na které se jejich fanoušci určitě těší.

Premiéry seriálu se dočkáme v první polovině příštího roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.