Yook Sungjae z BTOB si hned po návratu z vojny vybral novou seriálovou roli

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Sungjae se nedávno vrátil z armády a všichni fanoušci, kteří si užívají jeho herectví, se mohou radovat, neboť si vybral nový projekt. Seriál s názvem Golden Spoon.

Připravovaný seriál Golden Spoon bude vysílat stanice MBC. Scénář bude vycházet ze stejnojmenného webového komiksu od gp04fb, který vycházel od 11. – 16. června 2018. O režii se postará Song Hyun Wook (Another Miss Oh) a na scénáři pracují Yoon Eun Kyung a Kim Eun Hee.

Seriál bude vyprávět o chlapci narozeném v chudé rodině, který si pomocí záhadné zlaté lžičky vymění osud s kamarádem narozeným v bohaté rodině. Děj má diváka přivést k zamyšlení. Nabízí se mu například otázka: Co přinese víc štěstí? Peníze nebo milující rodina?

Yook Sungjae ztvární studenta střední školy Lee Seung Chuna, který sní o tom, že se mu podaří změnit svůj život. Jeho rodina je chudá a on nesnáší život v nuzném prostředí. Jednoho dne náhodou potká starou ženu, která mu nabídne zlatou lžičku. Řekne mu, že pokud tou lžičkou sní tři jídla v domě osoby stejného věku, rodiče té osoby se stanou jeho rodiči.

Mladík od staré ženy zlatou lžičku koupí a třikrát se nají v domě svého kamaráda Hwang Tae Yonga. Otec Hwang Tae Yonga řídí velkou společnost. Život Lee Seung Chuna se tak brzy změní.

Námět vypadá velmi slibně. Premiéry seriálu se dočkáme ve druhé polovině příštího roku.

Zdroj: asianwiki.com, soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.