Wi Ha Joon je po Squid Game na roztrhání. Připravuje se na natáčení nového seriálu K Project

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Dazed Korea

Od té doby, co si v seriálu Squid Game zahrál detektiva Jun Ha, je na roztrhání. Dostává haldy scénářů a přijímá nové projekty. Před několika dny bylo potvrzeno, že si zahraje v seriálu K Project

Dne 18. listopadu bylo oznámeno, že nyní stále více populární herec Wi Ha Joon, přijal roli v připravovaném seriálu K Project. Jeho agentura MSTeam Entertainment zprávu potvrdila a my se tedy máme na co těšit.

K Project bude seriálový thriller o přežití a lidské důstojnosti. Děj se zaměří na příběhy mladých lidí, kteří žili v době, kdy jim byla odebrána suverenita a lidská práva, a oni museli nasadit své životy, jen aby dosáhli toho nejzákladnějšího štěstí.

Seriál bude režírovat Jung Dong Yoon (Stove League) a o scénář se postará Kang Eun Kyung (Dr. Romantic). Hlavní mužská role byla nabídnuta Park Seo Joonovi a účast zvažuje i mladá herečka Han So Hee.

Wi Ha Joon v seriálu ztvární Kwon Joon Taeka, který je nejlepším přítelem hlavního hrdiny Jang Tae Sanga. Narodil se v bohaté rodině, ale ke své projaponské rodině cítí nepřátelství. S Jang Tae Sangem, který je dobrovolným outsiderem, se do jisté míry spřátelí.

Sympatický herec je opravdu na roztrhání. Již od 17. prosince ho budeme moci sledovat v seriálu Bad and Crazy po boku Lee Dong Wooka. Momentálně také zvažuje seriál Little Women, v němž by se měl zahrát s Kim Go Eun.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.