Bývalá boxerská hvězda se jako učitelka postaví vyhlášenému rváči školy

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: soompi.com

Lákají vás příběhy odehrávající se na střední škole? Co takhle neustálé bitky a ostré konfrontace? Poté je Brave Citizen pro vás to pravé ořechové.

Tento týden bylo oficiálně potvrzeno, že v připravovaném filmu Brave Citizen (doslovný název) ztvární hlavní role Shin Hye Sun a Lee Jun Young.

Na základě stejnojmenného webtoonu (korejský komiks) bude akční film pojednávat o životě So Si Min, která kdysi během středoškolských her zaujala celý národ jako vycházející boxerská hvězda. O sedm let později, co čelila hořkosti reality, se stává učitelkou na částečný úvazek. Jejím jediným snem je získat klasickou pracovní smlouvu a z částečného úvazku přejít na plný.

Kdykoliv vidí nespravedlnost, nutí se nic nedělat. Přesto se postaví Han Soo Kangovi, který se často rve a patří mezi nejproblémovější studenty na škole. I když nechce, udělá si z něj svého úhlavního nepřítele.

Shin Hye Sun se představí jako So Si Min, zatímco Lee Jun Young se ujme role Han Soo Kanga.

Režii filmu si vezme na starosti Park Jin Pyo, mezi jehož práce patří Closer to Heaven a You Are My Sunshine. Scénář napíše Yeo Jin Ah, autorka The Uncanny Counter.

Začátek natáčení Brave Citizen je naplánován na prosinec.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.