Přes 190 cm vysoký smrťák vytvoří tým s ledovou královnou

Michaela Pašková
Film / TV
twitter.com/SF9official

Už od dob megahitu Goblin jsou smrťáci oblíbenou seriálovou postavou. V první polovině příštího roku vstoupí na obrazovky další kousek, který nás zavede do podsvětí.

V červenci bylo oznámeno, že v připravovaném seriálu Tomorrow (doslovný název) z dílny MBC si jednu z hlavních postav zahraje zkušená herečka Kim Hee Sun. Nyní bylo potvrzeno, že se další hlavní role ujme Rowoon ze skupiny SF9.

Tomorrow bude sledovat příběh Choi Joon Woonga (Rowoon), který je už tři roky bez práce. Rozhodne si proto vzít život a vydá se na most, aby z něj skočil. Setká se tam ovšem s někým, kdo má stejný záměr. Pokusí se danou osobu zachránit, nicméně během boje nešťastnou náhodou oba padají z mostu. Se zpožděním následně na místo dorazí smrťáci.

Choi Joon Woong upadá do komatu s duší, která chybou smrťáků unikla z jeho těla. Stává se tak někým, jehož duše je napůl živá a napůl mrtvá. Nečekaně tak získá práci u smrťáků v podsvětí. Jako součást týmu se bude starat o lidi s vysokým rizikem možné sebevraždy a pomáhat jim chtít žít.

Kim Hee Sun ztvární Goo Ryun, která jako nebojácný a charismatický smrťák vede ‚Danger Management Team‘. Díky své chladné osobnosti od sebe odstrkává lidi a nevytváří si žádné vazby.

Produkční štáb seriálu poznamenal: „Mysleli jsem si, že je Rowoon pro roli Choi Joon Woonga perfektní. Věříme, že skrze Tomorrow bude schopen ukázat své nové kouzla a hluboké herecké dovednosti. Očekává se, že shledání mezi vycházejícím hercem a osvědčeným produkčním týmem vytvoří výbušnou souhru, takže se na to prosím těšte a projevte hodně zájmu.“

Seriál se bude skládat z 16 epizod.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.