Lee Joon, Kang Han Na a Jang Hyuk si spolu zahrají v historickém seriálu o králi Lee Taeovi

Eva Lenská
Film / TV
Foto: koreanarea.com

Pokud máte rádi historické seriály, tak vás televize KBS potěší připravovaným seriálem Red Heart. Obsazení vypadá skvěle a děj též. Co můžete očekávat? Pojďme se na to zaměřit.

O tom, že si Lee Joon, Kang Han Na a Jang Hyuk zahrají v historickém seriálu, se již nějakou dobu mluvilo. Nyní to konečně bylo potvrzeno. Uvidíme je v historickém seriálu s pracovním názvem Red Heart, který bude vysílat stanice KBS.

Seriál bude režírovat Yoo Young Eun (Queen of Mystery) a o scénář se postará Park Pil Joo (House of Bluebird). Půjde o fiktivní historické drama o Lee Taeovi, který se stane králem Joseonu a sní o absolutní monarchii.

Lee Joon, který již několikrát dokázal, že je schopným hercem, ztvární Lee Taea, který se snaží posílit svou autoritu tím, že se zbaví Park Kye Wona a jeho poddaných. Lee Tae je člověk, který si myslí, že jakýkoli čin je ospravedlnitelný, pokud vede k cíli, a fanoušci se již těší, jak Lee Joon vyjádří emocionální stránku své postavy, která zuřivě bojuje o moc.

Jang Hyuk si zahraje Park Kye Wona, který bude zapleten do intenzivního konfliktu s Lee Taem. Park Kye Won je živoucím symbolem moci a postavou, kterou všichni poslouchají. Je to „králotvůrce“, který se rozhodl vlastníma rukama stvořit moudrého a mladého krále, aby základy Joseonu nebyly znovu otřeseny tyrany.

Herečka Kang Han Na ztvární Yoo Jung, svobodomyslnou ženu, do které se Lee Tae zamiluje. Vybere si ji za svou korunní princeznu, čímž způsobí své rodině nepříjemnou situaci a je nucen se rozhodnout mezi tou, kterou miluje, a plány své rodiny na pomstu.

Diváci se těší zejména na opětovné setkání Lee Joona a Jang Hyuka, kteří spolu v roce 2013 točili seriál Iris 2.

Seriál Red Heart bude mít premiéru v první polovině příštího roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.