Xu Kai bude jako nebojácný strážce chránit kunlunské poklady

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: chinesedrama.info

Podmanivému pohledu a rošťáckému úsměvu Xu Kaie je velmi těžké odolat. Své herecké dovednosti předvede v seriálu Lost in the Kunlun Mountains.


Xu Kai je jedním z čínských herců, který se v současnosti těší popularitě a míří do hvězdných výšin. Nedávno na sebe upoutal pozornost jako Chessman v e-sport seriálu Falling Into Your Smile. Hlavní role ztvárnil například v úspěšných seriálech Ancient Love Poetry, Arsenal Military Academy, Once Upon a Time in Lingjian Mountain a The Legends.

Několik jeho projektů čeká na odvysílání. Je tomu tak také v případě Lost in the Kunlun Mountains. Natáčení seriálu, jehož předlohou je novela Lost in Kunlu od slavného spisovatele Tian Xia Ba Chenga, bylo oficiálně ukončeno. Jelikož se jedná o čínskou tvorbu, je zřejmé, že se vysílání jen tak nedočkáme, jelikož seriál ještě musí projít střihem a zejména oblíbenou cenzurou.

O čem bude seriál, ve kterém si Xu Kai opět oblékl kostým z republikánské éry, pojednávat? Ding Yun Qi je mezinárodním studentem, který se vrací domů, aby prozkoumal podivné zmizení svého bratra. Kvůli své identitě, jediného dědice klíče určeného k otevření pokladů ukrytých v kunlunských troskách, je pronásledován válečníky. Aby toho nebylo málo, tak se zaplete do Luo Yun Songového spiknutí, který se hodlá zmocnit kunlunských pokladů a profitovat z jejich následného pašování.

V seriálu se ujala rolí celá řada známých herců. Patří mezi ně Elaine Zhong, Viann Zhang, Wayne Wang, Morni Chang, Gao Shu Guang a Bao Bei Er.

Předběžně je známo, že se můžeme těšit na 36 epizod. Zveřejněný trailer pouze zvýšil očekávání fanoušků Xu Kaie.

Vysílat by se mělo začít nejdříve ve druhé polovině příštího roku.

Zdroj: jaktimnews.pikiran-rakyat.com/

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.