Těšme se na hvězdně obsazený seriál Our Blues od populární scenáristky Noh Hee Kyung

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Scenáristka Noh Hee Kyung a režisér Kim Kyu Tae už spolu pracovali na seriálech That Winter, The Wind Blows a It’s Okay, That’s Love. Nyní pro nás chystají něco nového a skvěle obsazeného.

Už je to tak! Můžeme se těšit na hvězdně obsazený seriál s pracovním názvem Our Blues, který mají na svědomí scenáristka Noh Hee Kyung a režisér Kim Kyu Tae. Zahrají si v něm prvotřídní korejští herci a herečky jako Lee Byung Hun, Shin Min Ah, Kim Woo Bim, Uhm Jung Hwa, Han Ji Min, Cha Seung Won a Lee Jung Eun.

Můžeme se těšit na poutavý děj ve stylu omnibusu, který bude líčit sladké, kyselé i hořké životní příběhy různých postav v živém a krásném prostředí ostrova Jeju.

Lee Byung Hun si zahraje Lee Dong Suka, muže, který se narodil a vyrostl v malé vesnici na ostrově Jeju a živí se prodejem nákladních aut. Není to žádný sofistikovaný člověk. Později se zaplete s Min Sun Ah, tajemnou ženou, která přijíždí na ostrov Jeju a má svůj vlastní příběh, který nikdo nezná. Tuto ženu ztvární populární herečka Shin Min Ah.

Han Ji Min se promění v Lee Young Ok, začínající potápěčku haenyeo, která má veselou povahu, ale šíří se kolem ní spoustu pomluv a fám. Zamiluje se do ní vřelý a laskavý kapitán lodi Park Jung Joon, kterého si zahraje Kim Woo Bin. Tento muž hledá ženu, která neopustí ostrov Jeju.

Cha Seung Won si zahraje Choi Han Sooa, jenž se vrací do rodného města na ostrově Jeju poté, co se přizpůsobil životu ve městě. Je to dokonalý městský muž, na Jeju však najde svou první lásku Jung Eun Hee, která se živí prodejem ryb a hraje ji Lee Jung Eun. Tato dáma kamarádí s Go Mi Ran (Uhm Jung Hwa), která se vrací na Jeju, protože ji omrzel život ve městě.

Už z toho, co víme, se zdá, že tento seriál bude hit. Kdy se ho ale dočkáme? Premiéra je plánovaná na příští rok. Těšíte se?

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.