Wi Ha Joon: krátký rozhovor o seriálu Little Women. Tři otázky a odpovědi

Eva Lenská
Ostatní
Foto: MSTeam Entertainment

Nedávno skončil napínavý seriál stanice tvN Little Women, ve kterém si po bohu Kim Go Eun, Nam Ji Hyun a Park Ji Hu zahrál i Wi Ha Joon, kterého proslavil seriál Squid Game. Co o seriálu řekl? To nám nastíní krátký rozhovor pro Daum.

Kterou scénu v seriálu považujete za svou nejoblíbenější?

Miluju scénu, kdy Do Il odjel do Singapuru, aby zachránil In Joo před Won Sang Ah. Po celou dobu seriálu nedával jasně najevo své city k In Joo. Myslím si však, že tato scéna opravdu ukázala, že k ní něco cítí, a proto se pro mě tato scéna stala nezapomenutelnou.

Co pro vás seriál Little Women znamenal?

Nedá se to popsat jedním slovem, ale slovo „děkuji“ mě napadá často, když o projektu přemýšlím. Každý okamžik, kdy jsem v seriálu hrál, byl neuvěřitelný a při natáčení jsem si užil spoustu legrace. Cítím se požehnaně, že jsem mohl být součástí tohoto seriálu, a myslím, že tento projekt zůstane jedním z nezapomenutelných projektů, na kterých jsem kdy pracoval, protože mi všichni herci a štáb pomohli zcela se ponořit do postavy Choi Do Ila.

Co byste na závěr vzkázal divákům?

Děkuji vám, že jste sledovali seriál Little Women a oblíbili si postavu Choi Do Ila. Byl jsem moc rád, že jsem mohl být součástí tohoto projektu. Budu se snažit, abych se stal lepším hercem a v budoucnu podával samé skvělé herecké výkony.

Zdroj: zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.