Podívali jsme se na zoubek nové dívčí skupině z JYP, mladším sestřičkám TWICE a ITZY!

Michaela Pašková
Hudba
Foto: JYP entertainment

Dívčích skupin není nikdy málo. Už začátkem příštího roku vstoupí na scénu nová dívčí skupina, která zatím vystupuje pod předběžným názvem JYPn.

Vypadá to, že společnost JYP Entertainmnet spatřuje únor jako příznivý měsíc pro debut, jelikož ITZY debutovaly v únoru 2019. Prozatím se neví, kolik bude mít nová dívčí skupina členek. V podstatě se o ni neví skoro nic, ale my se nyní společně podíváme na to, co se ví.

Novou skupinu bude mít na starost Division 4, kterou řídí Lee Ji Young, první výkonná ředitelka společnosti JYP Entertainment. O půlnoci 8. července byla zveřejněna tajemná upoutávka označena jako Blind Package. Ukázalo se, že se jedná o limitovaný balíček věcí, který má předcházet debutovému singlu. K prodeji byl dostupný pouze deset dnů, a to od 16. do 25. července. Kromě jiného obsahuje limitovanou verzi CD, fotoknihu, kartičku, plakát, náhodnou polaroidku a další.

Společnost učinila velmi riskantní krok, protože to může být jako kupovat zajíce v pytli. Fanoušci ještě všechna děvčata neviděla, nic o nich neví, žádnou píseň ještě neslyšeli, ale už si mohou něco pořídit. Za těchto pouhých deset dnů si balíček pořídilo 61 667 fanoušků, což je na neznámou skupinu skvělý výkon a předzvěst rozrůstajícího se základny fanoušků.

Až 5. srpna se fanoušci mohli podívat na první video skupiny, kterým je taneční cover. Poprvé byly oficiálně ukázány členky Jinni, Jiwoo a Kyujin.

Co o nich zatím víme? Jinni, svým jménem Choi Yun Jin, se narodila v roce 2004. Ke společnosti se připojila v roce 2016 a objevila se ve videoklipu písně Lucky Charm od Nichkhuna z 2PM.

Jiwoo, svým jménem Kim Ji Woo, se narodila v roce 2005. Ke společnosti se připojila v roce 2018, byla studentkou taneční školy DASTREET DANCE a objevila se v mnoha jejich tanečních videích.

Foto: twitter.com/JYPn_official

Kyujin, vlastním jménem Jang Kyu Jin, se narodila v roce 2006. Ke společnosti se připojila v roce 2018 a je studentkou taneční akademie Withbill.

Začátkem září byla odhalena další členka. Sullyoon, vlastním jménem Seol Yoon A, se narodila v roce 2004. Na základní škole byla prezidentkou třídy. Po jistou dobu působila jako trainee ve společnosti Woollim Entertainment. Do společnosti JYP Etertainment se dostala v loňském roce prostřednictvím soukromého konkurzu. Zájem o ni projevily společnosti SM, YG, Fantagio a TS. Učila se španělštinu.

Nové skupině byla založena webová stránka, kanál na YouTube a profily na sociálních sítích – Instagram, Twitter.

Postupně vás o novinkou souvisejících s JYPn budeme informovat. Co říkáte na novou dívčí JYP skupinu?

Zdroj: twitter.com/JYPn_official, kprofiles.com/jypn-profile/

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.