Legendární Dynamic Duo dorazí do Prahy slavit své dvacáté výročí od debutu!

Eva Pospíchalová
Hudba
Foto: Amoeba Culture

Dvojice Choiza a Gaeko míří do České republiky oslavit kulatiny. V září se můžeme těšit na koncert ikonické dvojice. V článku zjistíte, v jakém klubu a kdy můžete vyrazit na koncert populárního hip hopového dua.

Dynamic Duo, ikonická korejská hip-hopová dvojice složená z rapperů Choiza a Gaeko, se vydává na evropské turné skrz pět měst: Madrid, Paříž, Amsterdam, Prahu a Londýn.

Toto turné je pro duo významným milníkem, neboť se stále chtějí setkávat s fanoušky po celém světě – nyní tedy nastává konečně jedinečná příležitost být svědky živého vystoupení ikonického dua a zažít jejich hudbu na vlastní kůži v Evropě a to přímo i v České Republice. V Praze vystoupí 10. září v klubu ROXY.

Dvojice, která debutovala v roce 2004 s albem Taxi Driver (které se stalo nejprodávanějším korejským hip-hop albem v historii), letos slaví dvacáté výročí od počátku kariéry a úspěšný comeback s již desátým albem 2 Kids On The Block, které vyšlo v březnu. Album se rychle vyšplhalo na žebříčky korejských hudebních platforem.

Duo je vůdčí osobností korejské hip-hopové scény s mnoha svými hity, které znají nejen milovníci korejského hip-hopu, včetně skladeb Ring My Bell (2004), Go Back (2005), Guilty (2009) nebo populární AEAO (2014). Většina z nás také může znát skladbu Smoke (2023), která zazněla v misi pro show Street Woman Fighter a stala se virálem nejen mezi tanečníky.

Vstupenky na koncert půjdou do prodeje od 10. června v 19 hodin večer korejského času. Vyplatí se také sledovat dění na stránce konneticket.com, která chystá slevu na vstupném!

Zdroje: Front Row, Amoeba Culture

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.