V červnu do Bratislavy zamíří Japonská electro-gothic-metalová kapela JILUKA

Filip Nerád
Hudba
Foto: jiluka-web.com

Již tento červen se v Bratislavě objeví samozvaná electro-gothic-metalová japonská kapela JILUKA v rámci svého prvního světového turné s názvem K4RMA. Turné začíná v Tokiu, pokračujíc přes Evropu do USA a nakonec zpět do rodného Japonska.

Koncert se bude konat 21. června 2024 v bratislavském podniku Randal Club, nedaleko Námestie slobody.

Evropské lístky jsou v prodeji od 9. března 2024 skrze stránku kineticvibe.net, s možností lístků na všeobecné vstupné pro Bratislavu. Pro fanoušky, kteří by chtěli kapelu podpořit, je v nabídce i VIP upgrade, který jim zaručí exklusivní podepsaný polaroid snímek s kapelou, laminovanou vstupenku a přednostní vstup do klubu.

JILUKA se sama popisuje jako electro-gotic-metalová kapela, často popisovaná jako japonský visual kei metal, což je jistá odnož glam rocku, komponující do své hudby i extravagantní módu a make-up.

Skupina se momentálně skládá ze čtyř členů: Ricko (vokály), Sena (kytara), Boogie (basa) a Zyean (bicí). Kapela měla svůj debut v květnu 2013, avšak v prosinci téhož roku se téměř rozpadla. Naštěstí se v roce 2015 vrátila s novým bubeníkem a singlem Screamer.

Na Spotify má JILUKA 5 alb a 12 singlů a jejich nejúspěšnějším hudebním dílem je VenΦm. Tento singl se pyšní 757 261 streamy na Spotify a naleznete jej také na YouTube s atmosférickým videoklipem, který má téměř 1 milión zhlédnutí.

Zdroj: Jiluka-web.com, Jiluka wikipedia, kineticvibe.net, Jiluka Spotify, Jiluka Youtube

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.