! UPDATE: FESTIVAL JE ZRUŠENÝ ! Už čoskoro Praha zažije najväčší k-pop festival v histórii. Nenechajte si ujsť unit MONSTA X a ďalšie známe kórejské skupiny! Poznáme full LINE-UP!

Mima Kolcúnová
Hudba

Tlačovú správu ohľadom oficiálneho zrušenia festivalu nájdete v článku.

UPDATE:

„Bohužel nejsme schopni zajistit headlinera kapelu Monsta X, jejíž někteří členové jsou údajně ve vojenské službě. Nyní jsme od korejské strany bohužel obdrželi informaci o tom, že kapela se nemůže dostavit v kompletní sestavě. Vzhledem k této skutečnosti došlo ke vzájemné dohodě o zrušení celé akce v termínu 6. října 2023,“ uvedl za tým K-pop Prague 2023 Martin Pokorný.

Pořadatelé hledají adekvátní náhradní řešení, ale v tuto chvíli bohužel ještě není známé. „Rozhodli jsme se přistoupit k okamžitému vrácení vstupného v plné výši všem, kteří si už vstupenku na K-POP Prague 2023 zakoupili v sítích Ticketportal a Ticketmaster. Moc nás to mrzí. Společně s Korejci se nyní snažíme najít náhradní řešení, jak K-pop kulturu v Praze v budoucnu představit,“ sdělil Martin Pokorný.

Pôvodný článok:

K-Pop je momentálne výkladnou skriňou kórejskej kultúry naprieč celým svetom. Od svojho vzniku v 90. rokoch minulého storočia sa stal fenoménom ovplyvňujúcim nielen hudobnú scénu, ale taktiež módu, kultúru a spoločnosť všeobecne. Mladé skupiny z Južnej Kórey postupne dobývajú veľké pódiá všetkých kútov sveta. V októbri sa vlna K-Popu preleje aj do Prahy!

Českým fanúšikom sa po prvýkrát predstavia kórejské hviezdy v rámci festivalu K-POP Prague 2023, ktorý sa bude konať 6. 10. 2023 v pražskej O2 aréne. Unikátnu show pre vás vytvoria skupiny ako unit Monsta X, Cravity a AB6IX.

Exkluzívne vám oznamujeme, že ďalšími potvrdenými umelcami line-up na K-POP festivale v Prahe budú skupiny BILLLIE, Cignature a BLANK2Y

Show bude moderovať Dominika Hašková, speváčka kapely We Are Domi. Sparingpartnerom jej bude moderátor z Kórey. Aký má názor na K-Pop? „Keď mi môj brat predstavil niekoľko skupín z ázijského prostredia, okamžite ma zaujala hudba, móda & cool a chytľavé choreografie, a to predovšetkým v K-Pope. Naozaj si vážim talentu, ktorý vzišiel z k-popovej scény a som veľmi nadšená, že môžem byť súčasťou tejto úžasnej udalosti, ktorú sa Česká republika rozhodla usporiadať. S We Are Domi sa cítime byť súčasťou medzinárodnej scény a sme radi, že budeme takto spätí práve s Južnou Kóreou. Na festival sa teší celá kapela,“ hovorí Dominika Hašková.


Zdroj: tlačová správa z festivalu K-POP Prague 2023

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.