Co vedlo ostříleného rappera Simona D k tomu, že se připojil k AOMG?

Michaela Pašková
Hudba
wkorea.com

Zajímá vás, kdo přivedl rappera jménem Simon D do hip-hipového labelu AOMG? Co mu Jay Park řekl, že se k labelu přidal? Potom je tento článek přímo pro vás.

Simon D byl podrobně vyzpovídán magazínem W Korea, který se zajímal o jeho hudební počátky u AOMG.

V průběhu přestávek během focení jsi byl celou dobou zvláštní. Je nějak odlišné fotografování od vystoupení na pódiu?
Když fotíte tento druh fotek, musíte se chovat, jako by vás něco posedlo nebo se musíte považovat za sexy, což je dost obtížné. Nemám rád předstírání. Pokud řeknete, že jsem byl nafoukaný, myslím si, že jsem byl nejvíce cool, když mi bylo dvacet. Hádám, že řeknete, že jsem více a více opatrný, protože je mi přes třicet. Takto domýšlivost mizí.

Pociťuješ nějak, že je ti přes 30?
Opravdu to pociťuji. Mnoho věcí se v mém životě událo, když jsem překročil třicítku. Se svou předchozí společností jsem se rozloučil, skupina se rozpadla, dlouhodobý vztah, ve kterém jsem byl, prostě skončil. Nedával jsem to lidem okolo mě najevo, ale pocítit toto vše najednou, mě nutilo projít obtížným obdobím. Přimělo mě to cítit se osamoceně a opuštěně. Poté mi bylo přes třicet a potkal jsem Jay Parka a AOMG. Bylo to, jako bych debutoval po druhé, jako bych se znovu zrodil. Když mi bylo dvacet, snažil jsem se před lidmi vypadat silný, ale teď je nechávám své slzy vidět. Naučil jsem se, jak odhalit svou slabou stránku.

Můžeme říci, že ses stal upřímnějším?
Když mi bylo dvacet, byl to nekonečný sled událostí, různé programy, nahrávání. Vážím si loajální osoby, jakou jsem byl v té době. Neukazoval jsem, že jsem měl zlé časy a stále jsem pracoval. Úplně jsem se změnil, co můj věk začíná číslem 3. Teď mohu říci: ‚Je to příliš těžké, neudělám to, nechci.‘ Myslím si, že je to image, s jakou mě lidé nyní vidí. V minulosti mi lidé říkávali, že často nevěděli, co se mi honí hlavou a opravdu nevěděli, kdo vlastně jsem. V těchto dnech mi říkávají: ‚Teď vím, jaký jsi, tak prostě zastav, ano?‘

W Korea

Tvá skladba ‚Simon Dominic‘, která pochází z tvých underground aktivit, se umísťovala na prvních místech v hudebních žebříčcích.
Je to něco, co fanoušci v těchto dnech vědí. Tento song jsem propagoval na underground scéně v roce 2006. Když jsem se připojil k AOMG, pronajali jsme si klub na pořádání mé narozeninové oslavy. Přemýšlel jsem, jaký song vydat. Zača jsem pracovat s GRAYem na novém uspořádání, protože Simon Dominic přesně vyjadřuje to, jakým jsem.

Jsme zvědaví na tvou historku ohledně počátků u AOMG.
Jakmile se rozšířily zvěsti, že odcházím od Amoeba, začaly mě v tichosti kontaktovat společnosti. Protože jsem byl na volné noze, GRAY a DJ Pumpkin, se kterými jsem v minulosti spolupracoval, mi řekli, že mě někam přivedou. Zdálo se, že zdrojem jejich iniciativy byl Jay. Díky těmto dvěma jsem měl dojem, že AOMG je dobrý label. Proto jsem využil příležitosti a setkal jsem se Jayem.

Co ti Jay Park řekl, že tě přesvědčil?
Jay Park je anděl. Řekl, že nechce vytvořit label, který se stará pouze o sebe, ale chce vytvořit label, ke kterému by se připojovali umělci. Řekl, že chce vytvořit label, který by byl jako crew a to, v co doufá, by se splnilo, pokud bych se připojil. Zdůraznil fakt, že bych mohl odejít, pokud by mi nevyhovoval vztah založený na vzájemné pomoci a ne na smlouvě. Tento pohodový přístup mě oslovil.

Jay Park a LOCO poskytli rozhovor pro W Korea během kterého řekli, že hudba může být vytvořena, protože umělci z labelu jsou dobrým spojením a navzájem na sebe mají dobrý vliv.
Existuje mnoho věcí, které se můžeme od sebe jako umělci učit, takže tato situace je oboustranně výhodná. Hrajeme si jako děti. Užívám si to a dělá mě to šťastným.

Dokážete si představit, že by se Simon D nepřidal k AOMG?

Zdroj: thesunnytown.wordpress.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.