Je to oficiální! Členové Mashiho a Bang Yedam odešli ze skupiny TREASURE

Hudba
Foto: YG Entertainment

Bang Yedam a Mashiho oficiálně opustili skupinu TREASURE, ve které debutovali v roce 2020. Agentura skupiny, YG Entertainment, se o tuto zprávu podělila 8. listopadu veřejným oznámením na Weverse skupiny.

Společnost na začátku prohlášení poděkovala fanouškům skupiny, známým jako TREASURE MAKERS, za podporu a lásku, které se skupině dostalo. „Dnes Vám oznámíme důležité informace o budoucích aktivitách skupiny TREASURE,“ pokračovalo se v prohlášení. „Do budoucna se TREASURE mění na desetičlennou skupinu.“

Agentura YG se také podělila o to, co je vedlo k ukončení smlouvy s Mashihem a Bang Yedamem a dodala, že ukončení bylo vzájemně dohodnuté. Proběhlo po dlouhé a pečlivé diskusi mezi všemi stranami. V případě Mashiha je důvodem ukončení smlouvy zdravotní stav. Odešel, aby měl dostatek času na pořádné zotavení se. Ovšem Bang Yedam odchodem v hudebním průmyslu nekončí, neboť se rozhodl pokračovat v kariéře producenta.

Bang Yedam a Mashiho poprvé ukončili svoji činnost ve skupině v květnu, kdy se odvolávali na osobní a zdravotní problémy. Ačkoli jejich oficiální odchod v tu dobu nebyl potvrzen, skupina od té doby fungovala jako desetičlenná. Pořádala koncerty a s vydáním druhého mini alba The Second Step, se vrátila i bez obou hvězd v říjnu.

„Protože víme, že všichni fanoušci TREASURE čekali na návrat Mashiha a Bang Yedama, jsme z jejich odchodu velmi smutní. Už jen kvůli tomu, že byli s TREASURE od samého začátku,“ uvádí YG v prohlášení. „Prosíme vás, abyste Mashiha a Bang Yedama i nadále podporovali.“

Zbývajícími členy TREASURE jsou Choi Hyunsuk, Jihoon, Yoshi, Junkyu, Yoon Jaehyuk, Asahi, Doyoung, Haruto, Park Jeongwoo a So Jung hwan. Před svým oficiálním debutem TREASURE už dříve přišli o jednoho z původních členů ze své formace v reality show Treasure Box.

Zdroj: teenvogue.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.