Yena nám chce pomoci překonat horké letní dny pomocí mini alba SMARTPHONE

Michaela Pašková
Hudba
FOTO: twitter.com/YENA_OFFICIAL

Nejžhavější sezónu roku přivítala členka bývalé skupiny IZ*ONE novým mini albem Smartphone, pomocí něhož se proměnila na hrdinku mobilní hry.

Není to ani rok, co Yena debutovala jako sólistka prostřednictvím mini alba SMILEY a už si můžeme poslechnout její novinku SMARTPHONE. Na počest nového mini alba byla samozřejmě uspořádána tisková konference, jejímž úvodem řekla: „Je to mini album, které posluchače naplní radostí a energií.“

SMARTPHONE tracklist:
Make U Smile
Smartphone
WithOrWithOut
Lemon-Aid
U

V čele mini alba stojí stejnojmenná titulní skladba, Smartphone, ve které se prolínají energické údery bicích a elektronické basové zvuky. Jak už její název napovídá, pojednává o tom, jak se chytré telefony staly nedílnou součástí našeho každodenního života. Energické beaty jsou přesně to, co během horkého léta potřebujeme, čehož si je Yena moc dobře vědoma.

Všestranná hudebnice měla prsty ve skládání a aranžmá písní z mini alba. Titulní skladbu jako vášnivá uživatelka chytrého telefonu napsala ze své perspektivy. Rovněž se podílela na vzniku úvodní b-side písně Make U Smile a WithOrWithOut. Co se týká choreografie a hudebního videa titulní skladby, tak i v tomto případě popustila uzdu svému talentu.

Yena se samozřejmě nevyhnula otázce, jaké její nejnovější mini album je. Odpověděla, že je plné různých stylů, díky kterým mohla rozšířit své hudební obzory.

„Toužila jsem po tom, aby tento den nastal, protože jsem chtěla ukázat, co jsem od vydání svého prvního mini alba dokázala. Myslím, že mám svou vlastní pozitivní energii a Smartphone je mini albem plným osvěžujících zvuků. Je to mini album, které rozhodně symbolizuje slovo léto. Doufám, že mnoho fanoušků bude schopno překonat horko s mými novými písněmi.“

Ve svém prvním mini albu se zpěvačka proměnila do šťastné hrdinky. V tom novém na toto navázala, nicméně jako hrdinka z mobilní hry. Stylizuje se tak, aby vypadala jako postava z mobilní hry v retro, ale trendy stylu.

„Protože jsem velkou fanynkou mobilních her, chtěla jsem více ukázat ze své osobnosti vytvořením postavy herní hrdinky,“ odpověděla na otázku, proč zvolila právě tento koncept.

Závěrem tiskové konference vyjádřila naději, že její temperamentní energie bude fanoušky dobře přijata. „Vím, že mnoho k-popových umělců a zpěvaček chystá letní comeback. Moje živost je však něco, co mohu přinést jen já.“

Mini album se nachází k poslechu na Spotify.

Líbí se vám?

ZDROJ: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.