DAWN zamilovaně vyznává své snoubence lásku ve Stupid Cool

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/officialpnation

Sólista z P NATION prostřednictvím svého nejnovějšího singlu kromě jiného vyjádřil, jak se zamiloval, popsal svůj vztah a sám sebe označil za ‚hloupou, ale cool‘ zamilovanou osobu.

Na tvorbě umělcova nejnovějšího singlu Stupid Cool se podílel také Kwon Philip, jehož jméno bychom nalezli i pod písní Ping Pong, která je duetem zamilovaného páru. S těžkou basovou linkou a jazzovým saxofonem se DAWN tentokrát pokusil o rockovější nádech. Text skladby je opravdu roztomilý. Některým z vás může připadat píseň jako dost kýčovitá, ale je prostě cool.

Singl Stupid Cool je jeho prvním sólovým počinem od mini alba DAWNDIDIDAWN, které vydal v říjnu 2020. V září loňského roku společně se svou snoubenkou pustil do světa mini album 1+1=1.

Před vydáním singlu bylo postupně na sociálních sítích P NATION zveřejněno devět koncept fotografií, které všechny vyfotila HyunA. Po zveřejnění jejich vztahu v srpnu 2018 se pár letos v únoru zasnoubil.

Jak se dalo v jeho případě očekávat, hudební video je opravdu netradiční a outfity velmi barevné. V textu a ve videoklipu několikrát dojemně zmiňuje svou snoubenku. Dokonce v čase 2:41 ukázal jejich prsteny, za kterými se nalézá text ‚MARRY ME‘. V jiné části na budově můžeme vidět nápis ‚ LIFE0510 0+4=143‘. Číslo 0510 odkazuje na jejich výročí. Pár spolu začal randit 10. května 2016. A 143 symbolizuje větu ‚Mám tě rád‘.

Na vzniku jedinečných zásnubních prstenů DAWN spolupracoval s návrhářkou šperků Yueun Esther Shin, která na svém instagramovém profilu uvedla:

„Ahoj všichni,

měla jsem tu čest navrhnout strhující pár prstenů pro ten nejpohádkovější pár. Chtěla bych poukázat na to, že byly vyrobeny POUZE pro tento pár a nebudou nikdy duplikovány.

DAWN chodil do mého studia diskutovat o návrhu déle než měsíc a dokonce si osobně vybral opály a diamanty. Narazili jsme technické problémy zdržující celý proces a byli jsme tak donuceni zkoušet nové věci.

Prsteny jsou vyrobeny z bílého zlata s opály jako hlavními kameny a sedmi diamanty různých tvarů a barev. (Opály jsou Hyuniny oblíbené!) Není možné dát cenovku na lásku. Do těch prstenů bylo vloženo tolik lásky, úsilí a času. Je pro mě zabíjející vidět, jak lidi líně vyvozují závěry o těch prstenech bez jakéhokoli aktivního zkoumání nebo pozornosti.

Upřímně řečeno, cena jejich prstenů mi zaplatila roční nájem.

Jsem prostě vděčná a tak poctěná, že jsem mohla navrhnout prsteny pro tak krásný pár. Celkově mám velkou radost, když vidím šťastný pár a jejich prsteny, které vypadají stejně šťastně jako oni!“

Heize, která rovněž patří mezi umělce P NATION, podpořila Stupid Cool ve svém příběhu na Instagramu. Už 30. června vydá zpěvačka své druhé full album Undo.

Co říkáte na Stupid Cool?

Zdroj: asianatimes.com & instagram.com/diligems & twitter.com/officialpnation

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.