BamBam: Jsem pro upřímnost! Rád mluvím na rovinu, nemám co skrývat

Lucie Stará
Hudba
Foto: https://twitter.com/GOT7

Vždy vtipkující BamBam prozradil, že jít sólo nebylo tak snadné, jak se na první pohled zdálo. Musel se tvářit sebevědomě, i když hluboko uvnitř cítil obrovský tlak. Co na sebe prozradil se dozvíte v jeho části rozhovoru pro W Korea.

Když byl BamBam dotázán, jestli se obává méně, protože se vždy může vrátit do rodného Thajska, rozhodně odpověděl: „Pokud by tomu tak bylo, vrátil bych se už dávno. Ale rozhodl jsem se zůstat v Koreji. “

V černu 2021 vydal své první album riBBon a videoklip titulní skladby má už přes 65 miliónů zhlédnutí. V lednu tohoto roku své fanoušky potěšil druhým albem s všeříkajícím názvem B. Ve svých sólo aktivitách si pomalu, ale jistě zdokonaluje svůj talent. Ale už je na čase, aby začal rozvíjet více než jeden z nich.

„Mou základnou vždycky byla Jižní Korea. Můj domov i mé kočky jsou v Jižní Koreji. Kdykoli jsem v zahraničí, pořád přemýšlím o polévce z jelit (směje se). Do Koreje jsem přišel, když mi bylo 14. To znamená, že jsem tam strávil půlku svého života a miluji ji. Jednou se ale budu muset vrátit do Thajska, protože tam stále žijí moji rodiče. Nicméně jsem ještě mladý a mám hodně věcí, které chci vyzkoušet. Když jsem vydával své album, nedokázal jsem si představit reakce lidí. V momentě, kdy konečně vyšlo… Neočekával jsem takové výsledky (směje se). Netušil jsem, že se lidem bude tak moc líbit.

Před mým sólo debutem jsem se moc nebál, ale cítil jsem obrovský tlak. Vypadal jsem sebevědomě? To bude tím, že jsem to předstíral. Lidé by se cítili nepříjemně, kdybych vypadal, že si nevěřím. Ulevilo se mi a jsem vděčný, že lidé opravdu cítili mou vášeň. Minulý rok se stalo hodně věcí a většina z nich byla úžasnou zkušeností. Setkáváme se spolu poté, co jsme se stali silnějšími. Všichni, kdo se o nás starali a Park Jinyoung (bývalý CEO JYP Entertainment) na nás musejí být hrdí.

Hodně mých odběratelů na sociálních sítích a Youtube jsou z Jihovýchodní Asie nebo Jižní Ameriky. Kdykoli vydám album nebo skladbu v Koreji, okamžitě to oblétne celý svět. Přesto chci, aby se naše album a píseň dostala i v Koreji do širšího povědomí.

Naše alba a písně jsou středem pozornosti v zemích, kde jsme nikdy nebyli, ale Korea je náš domov. Moje angličtina? Nasákl jsem ji jako houba, protože jsem žil se zahraničními trainees (směje se). Ale máte pravdu. Mou jedinou a nejsilnější zbraní jsou mé jazykové dovednosti. V poslední době mám i více korejských komentářů a hrozně se mi to líbí. Když jdu na trh Noryangjin, lidé mě tam občas poznávají (směje se).

Jako člen GOT7 jsem byl chamtivý a ambiciózní, co se týče naší hudby. Ale tahle chamtivost a ambice většinou vedly spíše k negativním výsledkům než těm pozitivním. Upřímnost mám raději než chamtivost. Jelikož rád mluvím na rovinu, má společnost se o mě často obává. Ale proč ne? Nemám co skrývat.

Jsou lidé, kteří říkají, že je prakticky nemožné opět shromáždit všech sedm členů. Těm lidem bych rád vzkázal: ‚Nepředstírejte, že nás znáte‘ a ‚Nesuďte nás.‘ Kdykoli se představujeme, vždy s našim jménem uvedeme GOT7, takže já říkám: ‚Jsem BamBam z GOT7.‘ Naše skupina má 3 zahraniční členy a pro pokračování na tom vůbec nezáleží. Ačkoli se každý z nás může vrátit do svého rodného města, vždycky se můžeme setkat v Koreji.“

Zdroj: WKorea

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.