Youngjae: Bylo mi jedno, že lidé říkají ‚Rozpadli se GOT7?‘

Lucie Stará
Hudba
Foto: https://twitter.com/GOT7

Vycházející youtuberská hvězda? I tak bychom mohli popsat Youngjaeho z GOT7. Videotvorba ho naprosto uchvátila a proto si na YouTube založil svůj vlastní kanál, kde s Coco, svým psíkem, provádí doslova psí kusy. Jak se cítil po odchodu z JYP si přečtěte v jeho části rozhovoru pro W Korea.

Choi Youngjae je hlavním vokalistou skupiny GOT7. Na podzim loňského roku vydal své první mini album COLORS from Ars a hned v zimě digitální singl Walk With Me. Nesmýšlí o sobě jako o nejlepším zpěvákovi. I přesto, když byl dotázán, zda při přípravě svého prvního mini alba pociťoval obavy nebo sebejistotu, bez zaváhání odpověděl druhou možnost.

Myslím, že jsme takové období potřebovali už dávno. Potřebovali jsme čas, abychom se cítili uvolnění a zkusili něco sami. Jelikož jsme si užili čas pro sebe, máme mnohem více nápadů na skupinové aktivity. Věřím, že nejdůležitější osobou ve vašem životě jste vy sami. Když jsme zkoušeli věci, které jsme chtěli dělat, pocítili jsme jak je pro nás důležité být spolu. Nakonec nám naše sólo aktivity hodně pomohly.

Jakmile jsme jako GOT7 opustili společnost, se kterou jsme spolupracovali velmi dlouho, pomyslel jsem si: ‚Možná nastal čas vyzkoušet sólo věci, než se zase dáme dohromady.‘ Doufal jsem, že se všichni z nás budou ve svých sólo kariérách snažit ze všech sil a jednoho dne se zase setkáme. Ačkoli jsme v té době neměli žádné plány, řekli jsme si, že nemá smysl marnit čas nicneděláním a slíbili jsme si strávit ten čas, než se opět setkáme, smysluplně. Jsem velmi rád, že se tak i stalo.

Bylo mi jedno, že lidé říkají ‚Rozpadli se GOT7?‘ Nedotýkalo se mě to, protože jsem věděl, že to není pravda. Jen jsme přemýšleli o tom, kdy se znovu shledáme a jak společně upravíme naše rozvrhy. Nechtěli jsme, aby skupina padla k zemi. Naopak jsme ji chtěli oživit.

Vydal jsem album, zkusil jsem muzikály a také jsem si vytvořil vlastní kanál na Youtube, protože rád natáčím videa. Opravdu nemám rád, když mi někdo říká, co mám dělat a videa na Youtube jsou jako pořady, kde si můžu dělat, co chci. Co se týče mého zpěvu, nejsem si jistý, co o něm říci. V porovnání s debutem mám pocit, že můj hlas zní starší (směje se). Býval sladký, ale nemyslím si, že by byl silný nebo tenký. Budu dál zpochybňovat svůj hlas a snažit se ho zlepšit. Nepovažuji se za dobrého zpěváka. I tak se snažím udržet si zdravý hlas, abych mohl ještě dlouho zpívat. Jsme jako atleti a používáme své svaly. Soustavné cvičení a trénování je pro nás jako promazávání kola.

Titulní skladba našeho nového alba je podobná předchozím GOT7 stylům. Není moc vážná a tak si lidé mohou užívat sledování našeho blbnutí na pódiu. Když nás budou fanoušci sledovat, jak si to na pódiu užíváme, mohou poslouchat naši skladbu bez předsudků. Přestože může trochu trvat než vydáme další album, slibujeme, že zůstaneme spolu jako GOT7. Jelikož jsme začali jako GOT7, navždy zůstaneme jako GOT7.

Zdroj: WKorea

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.