Skupina GOT7 se nerozpadla, ale všem vytřela zrak novým albem!

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/GOT7

Dnešním dnem se přepisují dějiny K-Popu a my jsme u toho! Radostně zajásejte, protože skupina GOT7 dokázala téměř nemožné.

Loni všech sedm členů GOT7 neobnovilo své smlouvy se společností JYP Entertainment, pod kterou jako skupina debutovali v roce 2014. Nebyl to však konec skupiny, ale nový začátek.

Nyní jsme tak svědky toho, jak Jay B, Mark Tuan, Jackson Wang, Jinyoung, Youngjae, BamBam a Yugyeom po více než roce společně vydávají velkolepé mini album nazvané jak jinak než GOT7.

„Naším novým albem chceme dát lidem najevo, že se skupina GOT7 nerozpadla,“ prohlásil BamBam během tiskové konference. „Je to také důkaz našeho slibu, že se brzy znovu shledáme a setkáme s našimi fanoušky.“

„Moc se mi ulevilo, že můžeme vydat mini album jako septet (sedm členů). Říkali jsme si, že všech sedm z nás by mělo být součástí našeho nového mini alba, ale je neskutečné vidět, že se nám to skutečně povedlo. Jsem opravdu vděčný manažerským společnostem členů a Warner Music Korea, našemu distributorovi alba,“ dodal leader Jay B a Mark Tuan pokračoval: „Jelikož jsme nejšťastnější, když vcházíme na pódium jako septet, nechtěli jsme se toho vzdát. Jsme si tak blízcí a rádi spolu trávíme čas.“

Vzhledem k tomu, že všichni členové aktivně budují individuální kariéry v různých oblastech od hudby po herectví, nebylo pro ně snadné nové mini album připravit. Někteří z nich se navíc přesunuli do zahraničí, což pro ně bylo ještě náročnější v tom, aby se nějakým způsobem na tvorbě mini alba vůbec domluvili.

„Těžko jsme se mohli setkat tváří v tvář, protože někteří členové ani nebyli v Koreji,“ vysvětlil Jinyoung. „Dokonce ani členové v Soulu se nemohli moc setkávat, protože jsme museli dodržovat pravidla sociálního distancování. Takže jsme se často scházeli prostřednictvím videohovorů. Mark musel často kvůli časovému rozdílu zůstávat déle vzhůru, aby s námi mohl mluvit. Příprava našeho nového mini alba nebyla snadná, ale zároveň nebyla ani příliš složitá, protože mnoho lidí – včetně vedoucích našich nových manažerských společností – nás opravdu podporovalo.“

Název nejnovějšího mini alba skupiny prozrazuje její odhodlání ukázat svůj jedinečný styl a barvu. V čele stojí titulní skladba NANANA, kterou složil Jay B. „Je to píseň pro naše fanoušky. Doufám, že tato melodie dokáže našim fanouškům, kteří procházejí těžkým životním obdobím, zvednout náladu. Bylo by skvělé, kdyby to pro ně znamenalo okamžik léčení. Skladba NANANA může znít rozdílně od našich předchozích písní, které měly většinou výraznou melodii,“ zmínil.

Yugyeom dodal: „Když jsem tu píseň slyšel poprvé, pomyslel jsem si, že se k nám skvěle hodí.“

Nejnovější mini album je významné nejen tím, že symbolizuje nový počátek GOT7, ale také proto, že se na jeho tvůrčím procesu podíleli všichni členové. Youngjae stojí například za sentimentální Drive Me to the Moon a Yugyeom napsal dojemnou Two.

GOT7 tracklist:
Truth
Drive Me To The Moon
Nanana
Two
Don’t Care About Me
Don’t Leave Me Alone

„Tímto mini albem jsem se mohl vrátit k základům a znovu si připomenout, že bych neměl zapomínat na názory, které jsem měl na začátku své kariéry. Ačkoliv skupina možná nebude schopna vydávat novinky tak často jako v minulosti, stále se budeme snažit co nejlépe vystupovat jako septet, kdykoli to bude možné, a přitom se věnovat svým individuálním kariérám,“ zakončil tiskovou konferenci Jay B.

Nejnovější mini album si můžete poslechnout na Spotify.

Líbí se vám?


ZDROJ: koreatimes.co.kr

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.