Naučit se Sherlock od SHINee bylo pro Beomgyua hotovým peklem. Kterého člena TXT pozval Taemin na jídlo?

Michaela Pašková
Hudba
Foto: ibighit.com

Legendární SHINee působí na hudební scéně už od roku 2008, a tak není divu, že se fanoušci skupiny sami stali idoly.

Beomgyu vysílal živě přes V Live. V průběhu vysílání se rozpovídal tanečním coveru skupiny TXT na píseň Sherlock od SHINee.

„Když jsem byl na střední, poslouchal jsem pouze kapely.“ Na rozdíl od ostatních členů TXT, kteří text a choreografii Sherlock znali velmi dobře, on neměl ani ponětí. Trénink byl pro něj hotovým peklem.

„Podléhám stresu, když zaostávám, takže jsem se svěřil, že jsem vystoupení Sherlock neviděl ani v televizi.“ Další den ovšem trénink pokračoval stejným tempem, takže musel zatnout zuby a učit se.

Ve skupině TXT působí opravdu velcí fanoušci SHINee. V příspěvku 1theK Originals Taehyun, o kterém je známo, že zbožňuje Taemina, prohlásil: „Moc je miluji.“ Přiznal se, že přes Soobina, který v září loňského roku působil jako MC hudebního pořadu Music Bank, poslal Taeminovi podepsané album a dlouhý dopis.

Prozradil, že ho Taemin dokonce pozval na jídlo. Svou lítost však vyjádřil slovy: „Udělal to, ale nyní nemůže.“ V květnu letošního roku totiž Taemin narukoval. Nicméně Taehyun mu vyjádřil svou podporu. „Budu na tebe čekat. Prosím, vrať se v pořádku.“

Foto: twitter.com/txt_members/

To byla krátká odbočka. Nyní se vrátíme k Beomgyuovi. Přiznal, že někdy na své členy žárlil, protože už od dětských let snili, že se stanou idoly. „Mé sny se dost často měnily.“

Přemýšlel o tom, že půjde v otcových šlépějích. Jako on chtěl být automobilovým návrhářem. Chtěl si sestrojit auto, které by mohl jako závodník následně řídit. Nicméně poté se zamiloval do hraní na kytaru a rozhodl se stát členem kapely. Naštěstí bylo rozhodnuto, že bude součástí debutující sestavy TXT. I když se mu to zprvu nelíbilo, svůj pohled na to být idolem krátce na to změnil.  

V další části 1theK Originals přišla řeč na to, že se Beomgyu narodil v roce 2001. Fanoušci si všimli, že při několika příležitostech se Soobinem, který se narodil v roce 2000 a působí jako leader, mluví neformálně, a dokonce ho oslovuje hyung.

„Nechte mě to vysvětlit. Huening Kai a Taehyun jsou stejně staří (nejmladší). Jsou od sebe šest měsíců. Já jsem od Soobina ale jen 3, takže jsem si pomyslel, že jsem blízko starším členům,“ zmínil Beomgyu.

„Když uvažuji tímto způsobem, tři měsíce jsou pro mě trošku neurčité,“ pomohl mu nejstarší Yeonjun a Beomgyu dodal: „Všichni, je to nejednoznačné.“

Na vztah seniora a juniora je v Jižní Koreji kladem obrovský důraz. Soobin je s tímto ovšem rozhodně v pohodě, a navíc si to užívá.

Zdroj: 1theK Originals & V Live

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.