Nam Woo Hyun je pohodář, který na sobě neustále pracuje. Písně si nechává napsat přímo na míru

Eva Lenská
Hudba
Foto: Woollim entertainment

Nam Woo Hyun ze skupiny Infinite vydal krátce po návratu z armády nové mini album, které nazval With. Podívejme se, co o své nové tvorbě řekl během online tiskové konference.

Kolekce šesti písní se zaměřuje na poděkování fanouškům, kteří na umělcovu hudbu čekali tak dlouho. Jak už název napovídá, album je o tom, že člověk s někým je, nebo s někým na něčem společně pracuje, uvedl zpěvák v úterý 19. října na online tiskové konferenci.

Poté dodal, že mu pandemie Covid-19 zabránila v setkání s fanoušky, což ho mrzí. Přesto doufá, že se v brzké době setkají a vytvoří si další společné vzpomínky. Díky novému albu Woo Hyun opět ukázal, že se jeho hudební vkus rozšířil. Fanouškům a všem, kteří na něj čekali, dokázal, že si může nechat napsat různé písně přímo na míru a že jeho hudba stále stojí za poslech.

Na svém albu se také autorsky podílel. Napsal text k písni Alone a spolu s twlv a the need pracoval na textu titulní skladby Calm & Passion. Kromě toho uvedl, že se podílel na melodii i textu písně A Song for You.

Prozradil, že je pohodář a dodal: „Když se setkávám se svými přáteli, jsem jen obyčejný kamarád, kterého má vedle sebe skoro každý. Ale pokud jde o hudbu, je to jiný příběh. Jako člověk, který dělá hudbu a vystupuje na pódiu, neúnavně přemýšlím nad tím, jak bych se mohl zlepšit.“

Poté pokračoval: „Obrovskou popularitu a lásku jsem si získal jako člen skupiny Infinite a během těch 12 let jsem postupně dospěl. Jako sólista jsem ale teprve nováček. Myslím, že nyní nastal čas pro rozkvět mé hudební kariéry. Rád bych znovu zažil, že jsem na vrcholu.“

Dále přiznal, že více než dvouletá pauza byla také jedním z důvodů, proč se tak aktivně zapojil do produkčního procesu. Protože od vydání jeho posledního alba uplynula už dlouhá doba, chtěl svým fanouškům nabídnout lepší hudbu i vizuální stránku. Kromě toho uvedl, že nové mini album signalizuje začátek jeho nové hudební cesty a od těch předchozích se docela liší.

Na závěr řekl, že své album opepřil svým vlastním stylem a věcmi, které ho jako zpěváka dělají jedinečným. Úplně nakonec prohlásil: „Myslím, že během svého působení v armádě jsem se naučil, jak věci rozebrat. A nakonec jsem si uvědomil, že se nemohu spokojit jen s dobrým výsledkem a usilovat o úspěch skrze nové věci. Také se nemohu vzdát jen proto, že cesta k cíli je těžká. Oporou mi však vždycky byli moji fanoušci.“

Zdroj: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.