Kim Jaejoong: Jídlo mi v každodenním životě přináší mnoho radosti a vzdát se ho je docela obtížné

Michaela Pašková
Hudba
hashtaglegend.com

Uznávaného umělce vyzpovídal magazín #legend. Kromě jiného se dozvíte, kdy začal vařit, anebo co je jeho největším kouzlem.

Je to sedmnáct let, co jsi debutoval. Jak se ti v těchto dnech daří?
Sedmnáct let… To je už dlouho, ale pro mě to není až takový rozdíl. Je pravdou, že se v tomto odvětví pohybuji už déle a vyskytly se nějaké výzvy. Ale místo toho, abych dělal stále znovu a znovu stejné věci, soustřeďuji se na to, abych se snažil zkoušet nové. Počet let má pro mě osobně malý význam.

Co v těchto dnech normálně děláš?
Je to pořád ta stejná rutina, jen práce. Mám ji více a je jí skoro tolik, kolik jsem měl, když jsem debutoval. Od šestého roku mé kariéry až po několik let poté, jsem opravdu neměl tolik práce, jako mám nyní. Mám pocit, jako bych se vrátil na počátek.

Co je nejtěžší na tom být v tomto odvětví tak dlouho?
Nemůžu jíst, když chci! Snadno přibíhám na váze, když jím a snadno to vše zhubnu, když ne. Cvičit tak, abych moc nezhubl anebo sledovat dietu kvůli práci bylo trochu těžké. Jídlo mi v každodenním životě přináší mnoho radosti a vzdát se ho je docela obtížné.

Od hudby k herectví a variety pořadům. Byl jsi aktivní v mnoha různých oborech. Jaký je tvůj další krok?
Odhaduji, že to bude stejné. Nemyslím si, že dojde k nějaké velké změně. Bude ale rozdíl v druhu práce, kterou mohu ve svém věku dělat. Například příští rok, rok poté a v dalších třech, i když budu dělat stále stejný druh práce, jsem si jist, že budu jinak smýšlet a mé okolí nebude stejné.

Jaké je tvé největší kouzlo?
Myslím si, že mým největším kouzlem je, že vypadám jako celebrita, ale zároveň nejsem jako ostatní. Jsem velmi citlivý a opatrný na to, co si myslí druzí, a jsem také velmi rozpačitý. Dostávám velkou podporu od mých fanoušků, kteří říkají ‚Prostě dělej co chceš a buď svobodný.‘ Vzhledem k tomu, že jsem se až moc staral o své okolí, od této chvíle plánuji být svobodnější a užívat si to, co dělám.

Slyšel jsem, že jsi dobrý kuchař. Kdy jsi začal vařit?
Když jsem byl malý a rodiče nebyli doma, musel jsem si pro sebe vařit a stalo se to zvykem. Moje maminka také vlastnila restauraci, takže jsem se tam naučil pár věcí, což myslím přispělo ke kuchařským dovednostem, které mám nyní.

Pokud bys mohl na Vánoce uvařit speciální jídlo, co by to bylo?
Nevařím na Vánoce. Rozhodně bych si objednal nějaké jídlo s sebou anebo se zašel někam najíst.

Zajímáš se také o módu. Jaké typy stylů máš rád?
Obvykle džínovinu. V těchto dnech opravdu nemám rád outfity, které příliš vyčnívají. Preferuji styl s džínovinou. Možná s jedním nápadným kouskem.

Jsi následovníkem anebo určovatelem trendů?
Upřímně teď nesleduji anebo se neřídím trendy. Prostě nosím svůj styl. Možná jsem kdysi určoval trendy. Ačkoliv asi jsem byl pravděpodobně první chlapík v Koreji, který oblékl ugg boty, kozačky nebo úzké džíny.

Jaká je tvá největší vášeň kromě práce?
Předtím jsem se nikdy moc nestaral o spánek, ale teď se snažím o kvalitní. Kdysi bylo v pořádku se trochu vyspat a jít do práce. Nyní, pokud jdu spát pozdě, mám pocit, že mi to ničí den. Jakoby prostě celý den zmizel. Takže si myslím, že kvalitní spánek je opravdu důležitý. Měl jsem zvyk dát si drink před ulehnutím do postele, ale nyní se to snažím napravit.


Zdroj: hashtaglegend.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.