Hyeri fotila pro Elle Korea a promluvila přitom o novém filmu. Také se zamyslela nad okamžiky štěstí

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Elle Korea

Půvabná herečka a zpěvačka Hyeri fotila pro srpnové číslo časopisu Elle Korea a při tom prozradila, proč ji druzí vnímají jako snílka. Také se krátce zmínila o svém nejnovějším filmu Victory, který má v Jižní Koreji premiéru 14. srpna.

Během focení byla Hyeri stylizována do role romantické dívky, která má živou i půvabnou tvář a směle se se pohybuje v roli herečky, youtuberky a bavičky. Kdysi byla členkou skupiny Girl’s Day, nyní se věnuje herectví a zrovna v srpnu má premiéru její nový film Victory.

V rozhovoru se na snímek Victory zaměřila také. Prozradila něco o hlavní hrdince Pil Seon, kterou sama ztvárnila. „Pil Seon je pohodová osoba, která ví, co chce a co ji dělá šťastnou,“ uvedla. „Je to mladá, ale i vášnivá dívka, která o sobě hluboce přemýšlí. Věřila jsem, že když ji budu moci hrát, odhalím i jinou stránku sebe sama,“ doplnila.

Snímek Victory se odehrává roce 1999 a v jihokorejském městě Geoje a vypráví o dvou středoškolačkách, které se věnují tanci. Bohužel nemají ve škole taneční sál, kde by mohly tančit podle svého gusta. Jednoho dne poznají roztleskávačku Se Hyun, která do jejich školy přestoupila ze Soulu. S její pomocí založí taneční klub a také skupinu roztleskávaček Millennium Girls. Ty potom fandí školnímu fotbalovému týmu, který ale nepatří k těm nejlepším.

Lidé Hyeri vnímají jako snílka. Co si o tom myslí? „Vážím si toho, že mě tak vnímají, ale nejsem si jistá, jestli jsem snílek. Jsem velmi citlivá, ale kladu větší důraz na přízemní, realistické aspekty života. Někdy bych si přála být více snílkem. Pokud se však radost v mém životě dá definovat takovým nádherným slovem, nechci se toho vzdát,“ vysvětlila.

Foto: Mindmark

Na otázku, kdy zažila nejvítěznější okamžik, odpověděla: „Bylo by to právě teď, když jsem byla spokojená s úplně prvním natáčením.“ Dále upřesnila: „Tyto vítězné okamžiky nacházím spíše v každodenním životě než ve velkých milnících. Každý den zažíváme alespoň nějaké vítězství nebo cítíme různé emoce, jako je frustrace a vztek. Někdy si radosti a vítězství všimnu až zpětně a lituji, že jsem si tyto okamžiky nemohla plně vychutnat. Proto se snažím myslet na každodenní okamžiky štěstí a stát se šťastnější.“

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.