Blackpink přináší své rekordy ověnčené turné i na plátna českých kin

Petra Kubáňová
Film / TV
Foto: Aerofilms

Nejvýdělečnější hudební turné od asijského projektu a ženské hudební skupiny v historii. I tato prvenství drží koncertní šňůra dívčí K-popové senzace Blackpink. Světové turné, které viděly téměř dva miliony fanoušků, se nyní vrací v podobě koncertního filmu BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS do kin napříč světem – ta česká a slovenská nevyjímaje. Jedinečný zážitek pro všechny fanoušky míří na plátna 31. července.

BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS
Jižní Korea, 2024 • 93 min • originální verze s českými titulky •
2D DCP, zvuk 5.1 • přístupný • premiéra: 31. 7. 2024
Režie: Yoondong Oh, Geun Min
Účinkují: BLACKPINK

Turné BORN PINK uchvátilo celý svět a teď v podobě koncertního filmu přichází na velké plátno jako dárek a oslava k osmému výročí od debutu BLACKPINK! Turné BLACKPINK BORN PINK přilákalo téměř dva miliony diváků a překonalo celosvětové rekordy v tržbách i návštěvnosti v kategorii koncertních turné ženských kapel. Film ukazuje nebývalý rozsah produkce a představuje exkluzivně aranžované verze hitů BLACKPINK, které vznikly unikátně jen pro tento koncert. Jedinečné vystoupení ze soulského Gocheok Dome je doplněno o záběry z dalších koncertů tohoto bombastického celosvětového turné. Zažijte energii neopakovatelné živé show v kinech po celém světě a nenechte si ujít působivou scénu ve stylu „Hanok“, která okouzlila fanoušky i hudební publicisty napříč kontinenty!

V kinech jen 31. července a 3. a 4. srpna 2024!
Start předprodeje 27. června 2024 v 17:00.

Velkolepý snímek BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS, který kombinuje záběry z koncertů plné energie s exkluzivními intimními pohledy do zákulisí, je zároveň připomínkou osmého výročí založení Blackpink.

Na elektrizující turné vyrazily Blackpink, tedy Jisoo, Jennie, Rosé a Lisa, aby podpořily své druhé studiové album Born Pink z roku 2022. To jim vyneslo další zaznamenáníhodný moment – staly se totiž první dívčí K-popovou skupinou, která se dokázala vyšplhat na první místo žebříčku Billboard 200.

A aby toho nebylo málo, samotné promítání filmu BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS zamíří do kin ve více než sto deseti zemích světa, a stane se tak dosud historicky největší globální kinoudálostí, kterou kdy dívčí skupina uspořádala. Scéna, která je koncipovaná jako tradiční jihokorejský dům, tzv. hanok, která okouzlila fanoušky i hudební tisk po celém světě, ukazuje nebývalý rozsah produkce a představuje exkluzivní verze hitů Blackpink, jež jsou jedinečné právě pro tento koncert. Film zahrnuje vystoupení ze soulského Gocheok Dome, které propojuje se záběry pořízenými napříč městy po celém světě.

BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS je jedinečnou příležitostí pro všechny Blinks, sevřenou fanouškovskou komunitu jihokorejské skupiny, stanout svým idolům téměř na dosah ruky. Navíc v kvalitě, kterou nikde jinde nezažijete. Prožijte jedinečnou elektrizující atmosféru koncertu Blackpink, pohromadě s „těmi svými“.

Vstupenky jsou v předprodeji od čtvrtka 27. června, do českých a slovenských kin distribuuje film BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS společnost Aerofilms.

Zdroj: Tisková zpráva Aerofilms

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.