Seo In Guk: Teď se soustředím na to, abych víc naslouchal a byl přirozenější a upřímnější

Eva Lenská
Film / TV
Foto: storyjcompany

Populární herec a zpěvák Seo In Guk se 12. srpna setkal se svými fanoušky ve filipínské Manile. Co hezkého jim řekl a jaké si dal do budoucna cíle? Baví ho pořád jeho práce? A co mu pomáhá podávat lepší výkony? Na to vše si nyní spolu s ním odpovíme.

Herec Seo In Guk, známý ze seriálů Doom at Your Service a Reply 1997 o víkendu úspěšně uspořádal setkání s fanoušky, které se konalo v New Frontier Theater ve filipínské Manile.

Před svým vystoupením odpověděl na několik otázek i novinářům. Všechny nadšeně přivítal slovy: „Především jsem opravdu nadšený, že dnes mohu uspořádat toto setkání s fanoušky. Jsem vděčný, že jim konečně ukážu, co jsem si pro ně připravil.“

Na otázku, co je na tom všem nejdůležitější, samozřejmě odpověděl, že to dělá hlavně kvůli fanouškům, kteří na něj čekali a kteří mu projevovali podporu, zatímco hrál v seriálech. „Cítím potřebu vyjít vstříc jejich očekáváním a je to pro mě také nezapomenutelný zážitek, který mi dodává sílu podávat lepší výkony,“ řekl.

Seo In Guk, který v zábavním průmyslu působí už 14 let, stále čas od času přemýšlí nad otázkou „Kým jsem se stal?“, protože podle něj na ni neexistuje jednoznačná odpověď. Přiznal: „Je to spíš o tom, že se snažím ze všech sil a dělám toho hodně. Stále se snažím co nejlépe zvládat svou pěveckou i hereckou kariéru a být schopen vložit do obou více příběhů a emocí, které souvisí s diváky a posluchači.“

Když přišla řeč na nejdůležitější momenty jeho kariéry, umělec prozradil, že věci, ve kterých se zlepšil, vycházejí z jeho náhodných potřeb, a dodal, že se také snaží rozvíjet svou osobnost a zároveň tyto věci propojovat nebo spojovat se svými pocity. „Může jít o pěveckou i hereckou kariéru, ale jde také o to být člověkem a projevit lidskost. Teď se opravdu soustředím na to, abych víc naslouchal a byl přirozenější a upřímnější,“ dodal.

Také přiznal, že brzy vydá nové album, na kterém usilovně pracuje. Chtěl by se vrátit na hudební scénu co nejrychleji. Pak zmínil, že se věnuje dalším projektům, například režírování a produkci krátkých filmů. „Co se týče režírování, pracuji na tom postupně, nemám přesně stanovenou časovou lhůtu. Snažím se natočit krátký film,“ upřesnil.

Na závěr řekl, že bude i nadále dělat dobrou hudbu a oslovovat srdce diváků prostřednictvím dramat, ve kterých bude hrát. Přiznal, že doufá, že se v budoucnu stane hereckou legendou.„Doufám, že budu časem známější, abych mohl oslovit i více lidí,“ prohlásil.

Zdroj: allkpop, kdrama stars

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.