Kim Hyang Gi a Shin Hyun Seung ztvární tajemnou youtuberku a slavného idola v seriálu o generaci Z

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki, hancinema

Ostřílená herečka Kim Hyang Gi se spojí s nováčkem Shin Hyun Seungem a přinesou nám seriál plný romantiky. Bude pojednávat o hudební youtuberce a pohledném idolovi. 

Seriál s pracovním názvem Secret Playlist bude natočen podle populárního webového komiksu. Můžeme se těšit na příběh, jenž se bude rozvíjet na základě messengerové aplikace a bude čerpat z jedinečných příhod generace Z.

Kim Hyang Gi se ztvární Song Han Ju, studentku univerzity, která se vyrovnává s mnoha problémy, ale nevzdává se svého snu. Han Ju totiž tajně působí jako hudební youtuberka jménem PLII, ale když její účet začne sledovat populární idol, její doposud obyčejný život nabere úplně nový směr.

Shin Hyun Seung si zahraje Lee Do Guka, člena populární idol skupiny SEZ, jenž vystupuje pod uměleckým jménem Levi. Ještě před svým sólovým debutem by rád spolupracoval s PLII, protože ho baví obsah jejího youtube kanálu. Aby se však spolupráce uskutečnila, snaží se odhalit její pravou identitu.

V seriálu si zahrají i Yeon Oh, jenž bude mít coby Lee Mak Chun o hrdinku také zájem, a Kang Sung Yun a Yang Dong Geun, kteří ztvární Han Juiny rodiče.

Seriál bude mít premiéru letos v zimě.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.