Jang Geun Suk se po 5 letech vrátil k herectví! Jeho detektiv Ku Do Han má do asijského prince daleko

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Coupang Play

Herec a zpěvák Jang Geun Suk se zúčastnil tiskové konference ke krimi seriálu Decoy a hned na úvod prozradil, že toto akční drama pro něj bylo novou výzvou, která ho vymanila z jeho komfortní zóny. Na tiskovku dorazili i režisér Kim Hong Sun a herci Heo Sung Tae a Lee Elijah.

Jang Geun Suk poté pokračoval: „Jelikož jsem se k herectví vrátil po dlouhých 5 letech, přemýšlel jsem o tom, co mohu do nové role dát. Cítil jsem, že když se odchýlím od zavedené šablony a budu hrát detektiva Ku Do Hana, bude to opravdu něco nového.“

„Nechal jsem si tedy narůst vousy a krotil své emoce, abych vytvořil postavu drsňáka,“ vysvětlil. „Doufám, že své fanoušky, kteří na mě tak dlouho čekali, nezklamu.“

Foto: Coupang Play

Dále přiznal, že po seriálu Switch: Change the World si udělal přestávku, věnoval se hudbě a také povinné vojenské službě. Tento čas využil k načerpání nových sil, což vedlo k tomu, že pocítil nutkání znovu nastoupit na plac.

„Jako herec jsem měl nutkání rozbít škatulku, ve které jsem byl zařazen. Když jsem hrál ve filmu Where the Truth Lies, slýchal jsem, jak lidé říkají: ‚Nevěděl jsem, že je schopen něčeho takového.‘ A já chtěl znovu pocítit tu katarzi, kterou jsem tehdy zažil,“ řekl.

Foto: Coupang Play

Šestatřicetiletý herec, který v šesti letech debutoval jako dětský model, rovněž uvedl, že absolvoval herecký výcvik, který mu pomohl znovu zažehnout touhu a zápal, který měl v dřívější fázi své kariéry.

Seriál Decoy režíruje režisér Kim Hong Sun, který pro Netflix režíroval seriál Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Přiznal, že scénář je založen na několika případech podvodů z počátku roku 2000, nikoli na jednom konkrétním případu. „Spojili jsme dohromady různé případy, které se staly na začátku roku 2000. Nechybí ani zkušenosti scenáristy a několik detailů z jiných případů,“ uvedl.

Foto: Coupang Play

Hned poté dodal, že podle jeho názoru se Jang Geun Suk na roli skvěle hodí. „Má takovou pozitivní image, zejména když se mu přezdívá ‚asijský princ‘. Ale když jsem se s ním setkal, cítil jsem, že dozrál a stal se z něj opravdový dospělý muž. Nepochyboval jsem o tom, že postavu detektiva zvládne.“

Seriál měl premiéru 27. ledna a je rozdělen na 2 části po 6 epizodách.

Zdroj: The Korea Times, The Korea Herald

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.