Kim Jin Woo z WINNER poleze Lee Sang Yeobovi do zelí a bude první láskou elitní boxerky

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: twitter.com/yg_winnercity

Společnost YG Entertainment potvrdila, že její umělec sehraje roli v připravovaném KBS2 seriálu Pure Boxer (doslovný název). Jednat se má o seriál ze sportovního prostředí založený na novele Pure Boxer Lee Kwon Sook.

Režii Pure Boxer si vzali na starost Choi Sang Yeol a Hong Eun Mi. O scénář se postará Kim Min Joo. Premiéra seriálu je naplánovaná na první polovinu letošního roku.

O čem bude seriál pojednávat? Kim Tae Young je chladnokrevný sportovní agent. Talentované sportovce přitahuje do pole dění a během krátké doby, než vyhoří, na nich vydělá co nejvíce peněz. Jedním z jeho klientů je Kim Hee Woon. Vynikající baseballový nadhazovač, který na rozdíl od ostatních něco pro Kim Tae Younga znamená.

Pro Kim Hee Woona, který je v těžké situaci, dostává Kim Tae Young úkol přivést boxerku Lee Kwon Sook zpět do boxerského ringu. Před třemi lety byla ve věku pouhých sedmnácti let elitní boxerkou, která nebyla nikdy poražena a přinesla tomuto sportu popularitu. Pak ale náhle zmizela. Takže se ji Kim Tae Young vydává hledat a pokusí se k ní přiblížit.

V říjnu loňského roku bylo potvrzeno obsazení hlavních postav. Role sportovního agenta se zhostí Lee Sang Yeob a boxerku si zahraje Kim So Hye.

Kim Jin Woo se ujme ztvárnění postavy Han Jae Mina, první lásky Lee Kwon Sook. Působí jako génius, který je oblíbený a pracuje jako zástupce ředitele mateřské školy. „Jsem poctěn a nadšen, že mohu pracovat na Pure Boxer. Udělám vše, co bude v mých silách, abych tímto seriálem zapůsobil,“ uvedl umělec.

Svou hereckou kariéru Kim Jin Woo započal v roce 2016 hlavní rolí ve web seriálu Magic Cell Phone. Objevil se také v seriálech Love for a Thousand More a Part-Time Idol. Kromě Pure Boxer ho budeme moci letos vidět v připravovaném seriálu Delivery Man.

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.