The Fabulous: Čtyři přátelé chtějí prorazit v módním průmyslu a přitom vyřešit své milostné trable

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Seung-wan Kim /Netflix

Příznivce romantiky a módy zcela jistě potěší osmidílný jihokorejský seriál The Fabulous, který zamíří na Netflix těsně před Vánoci . Zahraje si v něm člen slavné K-popové skupiny SHINee, Choi Min Ho. 

Dlouho očekávaný seriál z prostředí módního průmyslu, sleduje čtveřici přátel, kteří v tomto odvětví teprve začínají svou kariéru. Bohužel to nemají jednoduché. Jsou sráženi na kolena, čelí výzvám a po jednom krůčku zpět se zase derou dopředu. Navzájem si fandí a zároveň se snaží ze všech sil uspět v nejen v práci, ale i v milostných vztazích.

Pyo Ji Eun (Chae Soo Bin) od malička snila o tom, že bude pracovat v módním průmyslu a nakonec se z ní stala vedoucí v agentuře, která propaguje módní značky. Je plná pozitivní energie a miluje svou práci i módní přehlídky.

Foto: Seung-wan Kim /Netflix

Ji Woo Min (Choi Min Ho) dělá retušéra fotek na volné noze. Je pohledný a ve své práci dobrý, ale není do ní zapálený, jak by chtěl. Proto stále čeká na tu pravou chvíli, kdy konečně pochopí jaké má sny a co očekává od lásky.

Modelku Ye Seon Ho si zahrála opravdová jihokorejská modelka Park Hee Jung, která v minulosti předváděla pro známé značky jako jsou Rick Owens, Balmain, Dior a Louis Vuitton. Posledního ze čtveřice přátel, módního návrháře Josepha, ztvárnil začínající herec Lee Sang Woon.

Seriál divákům nenabídne jen skvělou vzájemnou chemii čtyř přátel a krásy i taje módního průmyslu, ale také jim představí nejpůvabnější místa a zajímavosti v Soulu. Nebude chybět ani DDP neboli Dongdaemun Design Plaza, kde se obvykle koná Soulský týden módy.

Seriál bude vysílán od 23. prosince na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.