Yoo Seung Ho si zahraje v thriller seriálu o únosu. Připojí se k němu Kim Dong Hwi a Yoo Su Bin

Eva Lenská
Film / TV
Foto: v.daum.net

Kdo má rád krimi thrillery o únosech a populárního herce Yoo Seung Ha, má se na co těšit. Herec potvrdil, že si zahraje v připravovaném seriálu The Deal a bude mít i zdatné kolegy.

Seriál The Deal poběží na Wavve a kromě Yoo Seung Ha si v něm zahrají také Kim Dong Hwi a Yoo Su Bin. Scénář vychází z webového komiksu Georae od Woo Nama 20, jenž byl publikován v roce 2020. Režie seriálu se chopí režisér Lee Jung Gon (Not Out).

Na co se můžeme těšit? Čeká nás příběh tří bývalých spolužáků ze střední školy, kteří se po dlouhých dvaceti letech sejdou v baru. Poté, co dva z nich předstírají, že unesou toho třetího, věci naberou nečekaný spád a následné komplikace zavedou všechny tři na temnou a neklidnou cestu.

Yoo Seung Ho ztvární Lee Joon Sunga, který byl na střední škole vycházející fotbalovou hvězdou, ale jeho sny se dávno rozplynuly a jeho život je v troskách. Jednoho dne se rozhodne se skoncovat s neustálým bloumáním a začít nový život. Jenže se zaplete do případu únosu, který iniciuje jeho kamarád.

Kim Dong Hwi si zahraje Song Jae Hyoa, studenta medicíny. Jelikož zrovna čelí osobní životní krizi, potřebuje najít řešení. Aby se zbavil svých problémů a získal miliardu wonů, z rozmaru unese Park Min Wooa.

Yoo Su Bin ztvární Park Min Wooa, syna z bohaté rodiny. Přestože je obětí fingovaného únosu, přispívá k napínavosti příběhu tím, že neustále nutí své spolužáky, aby své plány znovu a znovu měnili.

Seriál se začne natáčet ještě letos a premiéry se dočkáme příští rok.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.