Moon Chae Won a Lee Sun Gyun si spolu zahrají v seriálu o pomstě a penězích

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Marie Claire, Woman Chosun

Televize SBS chystá nový seriál o pomstě, jehož premiéra je naplánována na první polovinu roku 2023. Do hlavních rolí byli obsazeni Moon Chae Won a Lee Sun Gyun. Pojďme se podívat, na co se můžeme těšit.

Seriál s názvem Law Money (Beopjjeon) bude líčit napínavý příběh pomsty lidí, kteří riskují vše, aby bojovali proti mocnému kartelu, který se spolčil se zákonem. Drama vykreslí ty, kteří odmítají mlčet a bojují proti neschopné a nespravedlivé moci po svém. Divákům tak poskytnou dostatek vzrušení a napětí.

V hlavních rolích se představí Lee Sun Gyun a Moon Chae Won, kteří jsou známí svými bezkonkurenčními schopnostmi vžít se do svých postav, což značně zvyšuje očekávání nejen korejských diváků. Režii si vzal na starost režisér Lee Won Tae, známý díky filmu The Gangster, The Cop, The Devil.

Lee Sun Gyun v seriálu ztvární Eun Yonga, podnikatele, který je investičním ředitelem a majitelem soukromého investičního fondu. Žije tak trochu jako poustevník.

Moon Chae Won, která se na obrazovku vrací zhruba po dvou letech, si zahraje roli armádní majorky Park Joong Kyung, elitní soudní úřednice, která složila advokátní zkoušky a absolvovala vzdělávací institut s nejlepšími výsledky.

Kdo má tedy rád seriály o pomstě, nebo fandí zmíněným hercům, může se začít těšit.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.