Jang Dong Yoon, Seol In Ah a Chu Young Woo si spolu zahrají v seriálu ze školního prostředí

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Dongyi Company, GOLDMEDALIST, J, Wide-Company

Seriálů ze školního prostředí není nikdy dost a televizní stanice KBS2 jeden zrovna chystá. Obsazení je slibné a anotace taky. Určitě se máme všichni na co těšit. Zaměřme se tedy na detaily.

Jang Dong Yoon, Seol In Ah a Chu Young Woo si zahrají v seriálu s názvem Oasis, který bude režírovat režisér Han Hee (Empress Ki) podle scénáře Jung Hyung Sooa (Prince of the Legend). Děj je zasazený do 80. a 90. let 20. století a vypráví o snech, přátelství a lásce tří mladých lidí.

Lee Doo Hak (Jang Dong Yoon) je studentem střední školy v provinčním městě. Pochází z chudých rodinných poměrů, ale je chytrý, soucitný a má čistou duši. Na první pohled se zamiluje do Oh Jung Shin, která do školy přichází jako nová studentka ze Soulu.

Oh Jung Shin (Seol In Ah) je upřímná a sebevědomá. Ví, jak bojovat s neúspěchem a umí se postavit nespravedlnosti. Houževnatě se žene vpřed, aby dosáhla svých snů. Brzy poté, co přestoupí, se spřátelí nejen s Lee Doo Hakem, ale i s jeho kamarádem z dětství Choi Chul Woongem.

Choi Chul Woong (Chu Young Woo) je vlastně Doo Hakův rival. Jako výborný student, který vždy zaujímá 1. místo v celé škole, nesnáší prohry. Má všechno, ale nedokáže si získat srdce dívky, kterou miluje.

Oasis se začne natáčet už v září a na obrazovky vstoupí v první polovině roku 2023.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.