Cha Eun Woo se bude v novém romantickém fantasy seriálu bát psů a možná i polibků

Eva Lenská
Film / TV
Foto: NME

Zpěvák ze skupiny ASTRO, který se věnuje také herectví, oznámil, že si vybral nový projekt. Zahraje si v romantickém fantasy seriálu, jenž bude natočen podle populárního webového komiksu.

Seriál, který bude režírovat režisér Kim Dae Woong (Love+Sling), dostal název A Good Day to Be a Dog. Scénář vychází z webového komiksu Onueldo Sarangseureobgae publikovaného v letech 2017-2019, a z obsazení je zatím znám pouze Cha Eun Woo.

Děj se se soutředí na svobodnou ženu, která učí na střední škole. Zdá se, že má obyčejný život, ale její rodina má velké tajemství. Je totiž po celé generace prokletá. Kletba způsobuje, že když člen rodiny někoho políbí, promění se o půlnoci na šest hodin v psa. Poté se vrátí do své normální podoby. Tato proměna se opakuje každou noc, dokud daná osoba ve své psí podobě nepolíbí stejnou osobu. Když tedy hrdinka s někým randí, požádá ho, aby ji nelíbal, což vede k rozchodu.

Všechno se ale změní, když jedné noci v opilosti omylem políbí Jin Seo Wona (Cha Eun-Woo), který je učitelem na stejné střední škole, ale nejsou si blízcí ani jako kolegové. Charismatický Seo Won je sice pohledný, ale zároveň velmi odměřený. Kvůli traumatu z minulosti se navíc strašně bojí psů. Nečekané sblížení s kolegyní změní jeho život, nicméně, co když ji bude muset znovu políbit jako psa?

Tvůrci oznámili, že natáčení začne už v říjnu. Premiéry se nejspíše dočkáme příští rok.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.