Poslední přání zesnulých pořádně potrápí Hyeri a Lee Jun Younga

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: soompi.com

Na televizní obrazovky se řítí nový seriál z dílny MBC, jehož výběru obsazení můžeme jednoduše zatleskat. Už teď je zcela zřejmé, že ukápne nejedna slza.

Není to tak dlouho, co producenti seriálu May I Help You nebo One Hundred Won Butler představili obsazení, které je zkrátka prostě hvězdné. Hyeri (Girl’s Day), Lee Jun Young (U-KISS), Song Duk Ho, Han Dong Hee, Tae In Ho, Lee Kyu Han a Oh Dae Hwan se v jednom kousku jen tak nevidí.

Seriál vypráví příběh Komorníka Kima, který vyřizuje pochůzky začínající na ceně 100 wonů za jednu práci, a pohřební ředitelky Baek Dong Joo plnící přání zesnulých. Společně provozují pochůzkovou firmu zvanou Ildangbaek, což znamená, že jedna práce stojí právě sto wonů.

Hyeri se ujme role Baek Dong Joo, pohřební ředitelky, která pomáhá plnit přání zesnulých. Baek Dong Joo má zvláštní schopnost, která ji umožňuje komunikovat se zesnulými. Pokud se ji poslední přání zesnulého nepodaří splnit, stráví následující den ve společnosti smůly, kdy ji všechno štěstí opustí.

Lee Jun Young si zahraje Komorníka Kim, jediného zaměstnance a esa denní pochůzkové firmy Ildangbaek. Je osobou s nečekaným šarmem, která bere věci tak, jak přicházejí, ale v důležitých okamžicích ukazuje vnitřní sílu. Pokud si to zákazník přeje, přiběhne kamkoli a pomůže s čímkoli. Náhodou se zaplete s podivínskou Baek Dong Joo, se kterou začne spolupracovat na projektu přesahujícím život a smrt.

Song Duk Ho se představí jako policista Seo Hae Ahn. Herecký výkon Song Duk Hoa nádherně odhalí milostný příběh Seo Hae Ahna projevujícího nekonečnou náklonnost k Baek Dong Joo.

Hang Dong Hee si zahraje Tak Chung Hu, rezidentka specializující se na urgentní medicínu, která je bývalou přítelkyní Komorníka Kima. Tak Chung Ha je sebevědomou ženou, která se vášnivě věnuje studiu, randění, a dokonce i zábavě. Její mysl však začne kolísat, když si uvědomí, že Komorník Kim, o němž si myslela, že ji bude milovat do konce života, si začne všímat jiné ženy.

FOTO: soompi.com

Tae In Ho se ujme role Im Il Seopa. Jako kvalifikovaný ředitel pohřební služby zůstává díky svému důvěryhodnému vzhledu a perfektním dovednostem na prvním místě hodnocení spokojenosti pozůstalých. Za svou laskavou tváří však skrývá vlastní hluboká zranění.

Lee Kyun Han se představí v roli Vincenta, nemladšího a problémového strýce Komorníka Kima z matčiny strany, který je generálním ředitelem Ildangbaek. Patnáct let se učil na advokátní zkoušky, ale když mu kartářka řekla, že se mu ve veřejné funkci nebude dařit, vzdal se studia a založil pochůzkovou firmu Ildangbaek.

V neposlední řadě seriálu dodá vitalitu Oh Dae Hwan jako Michael, strýc Baek Dong Joo z matčiny strany a velekněz katedrály v sousedství Bongsu. Michael je jedinou osobou, která ví o schopnostech své neteře, která dokáže mluvit se zesnulými tak, že se jich dotkne.

FOTO: soompi.com

Premiéra seriálu je předběžně stanovena na říjen.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.