A Model Family: Hlava rodiny řeší rozvod a bankrot. Když omylem okrade drogový kartel, zadělá si na pěkné potíže

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Jihokorejci se nebojí žádných témat, tudíž tentokrát spojili otce rodiny s drogovým kartelem a ještě k tomu přidali rozvod a zvědavou policistku. Jistě je nám jasné, že nás čeká hodně akce a možná poteče i krev. Seriál Ukázková rodina potěší zejména diváky, kteří mají rádi thrillery.

A Model Family je akční krimi seriál, který natočil režisér Kim Jin Woo, jenž prozradil, že děj by měl diváky mimo jiné podnítit k tomu, aby si uvědomili hodnotu rodiny.

Dong Ha (Jung Woo) se snaží uživit rodinu, ale bohužel je na pokraji bankrotu a věčně nemá peníze. Jeho žena Eun Joo (Yoon Jin Seo) má tajemství, které nikdy nikomu neřekla, a k tomu se chce rozvést. To tedy není zrovínka ideální rodinný život, že?

Když je člověk zoufalý, je schopen všeho, a tak Dong Ha jednoho dne ukradne tašku s penězi, která leží v autě spolu s nebožtíkem. Peníze patří drogovému kartelu a nerozvážný otec rodiny zprvu ani netuší, do čeho se právě namočil. Brzy mu to však dojde. Jak ochrání svou rozpadající se rodinu před mocným kartelem a členem drogového gangu Gwang Cheolem (Park Hee Soon), jenž také prahne po tašce s penězi?

Do hry vstupuje i zákon v podobě mladé policistky Joo Hyun (Park Ji Yeon), která pátrá po zločineckém gangu a zajímá ji spojení mezi Dong Hou a Gwang Cheolem. Otec i ostatní členové rodiny si najednou uvědomí, že pokud chtějí nad drogovým kartelem zvítězit, musí se spojit.

Seriál má 10 epizod a od 12. srpna bude k zhlédnutí na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.