Sexy motorkář bude okouzlen roztomilým chlapcem aneb naváže Love in the Air na úspěch Tharntype?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/MemindyOfficial

Adaptace novel Love Story a Love Sky od MAME bude první letošní produkcí od Me Mind Y a je potřeba říci, že rozhodně dost očekávanou.

MAME je velmi plodnou spisovatelkou BL románů. Za zmínku stojí například její díla My Accidental Love is You a TharnType, takže není divu, že fanoušci BL žánru momentálně šílí z toho, že další její práce se dočká za pár dní premiéry. MAME je spoluzakladatelkou produkční společnosti Me Mind Y a je známou tím, že dost produkcí dotuje z vlastní kapsy. Pro její díla je typické, že se odehrávají ve stejném ‚vesmíru‘.

Nedávno zveřejněná ukázka Love in the Air nám slibuje spoustu nervy drásajících a milostných scén, což je v podstatě pro cokoliv od MAME typické. Vzhledem k tomu, kdo za tímto příběhem stojí, vystává otázka, zda se Love in the Air dokáže vyrovnat TharnType a Don’t Say No.

Hlavních rolí se ujali herci z řad nováčků, a to Fort Thitipong, Peat Wasuthorn, Noeul Nuttarat Tangwai a Boss Chaikamon.

O čem Love in the Air vůbec bude? Rain (Noeul Nuttarat Tangwai / Nouel), roztomilý chlapec se světlou pletí, měl za deštivého dne problémy s autem. Naneštěstí přispěchal na pomoc Phayu (Boss Chaikamon / Boss), pohledný motorkář. Jakmile si sundal helmu, byl jím Rain naprosto uchvácen a chtěl být stejně cool jako on. Ukázalo se však, že Phayu je ve skutečnosti slavný senior, který je vysněným klukem každé dívky, včetně té, po které Rain pokukoval. Phayu se tak Rainovi pomalu začíná protivit.

Co osud nechtěl, opět se mu porouchalo auto a na jako na zavolanou se znovu objevil Phayu, který si ho dobíral tím, že se ho snaží svést. Rain tak musel strávit noc v jeho garáží, kde ho Phayu začal zase škádlit a choval se jako by se ho chtěl dotknout. Phayu se tak stal Rainovým nepřítelem číslo jedna.

Rain si usmyslel, že všem předvede Phayův pravý charakter. Chtěl lidem ukázat, že není tak skvělý, jak si mysleli. Nikdy však nevyhrál a navíc jeho konání přišlo Phayuovi roztomilé. Protože Rainovi došlo, že proti němu nemůže vyhrát, oznámil, že Phayua do měsíce přiměje, aby se do něj zamiloval.

Krásné, co.

Premiéra je stanovena na 18. srpna. Doufám, že stejně jako já jste natěšení na to, co bude Rain vyvádět.

Zdroj: mydramalist.com & twitter.com/MemindyOfficial

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.