Cha Seo Won a Gongchan ze skupiny B1A4 si zahrají v BL seriálu Unintentional Love Story

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi

Fanoušci BL seriálů se mohou těšit na další zajímavý kousek tohoto žánru. Tentokrát budou moci sledovat herecký um Cha Seo Wona a Gongchana, který je známý jako idol ze skupiny B1A4.

Dne 28. června bylo potvrzeno, že populární manhwa Unintentional Love Story se brzy změní v BL seriál. Příběh od Phobe je srdceryvnou romancí o dvou mladých mužích, kteří se do sebe zamilují, i přesto, že je jejich vztah založený na lži. Nezbývá než pracovat na obnovení důvěry. O scénář k seriálu se postará Shin Ji Ahn a o režii Jang Eui Soon.

Cha Seo Won si zahraje Yoon Tae Joona, geniálního keramika, který náhle zmizí, jako by byl vymazán z tohoto světa. Působí škrobeně, protože moc nemluví, ale v srdci má mnoho citu. Navíc je to muž s netušeným šarmem, který vyniká svou houževnatostí.

Gongchan ztvární Ji Won Younga, zaměstnance oddělení všeobecných záležitostí velké společnosti, který si musí získat srdce Yoon Tae Joona, předsedova oblíbeného umělce, aby se mohl vrátit do práce. Je to velmi oblíbený mladík s bystrou povahou, který rád pomáhá lidem, takže je vždy obklopen mnoha lidmi. Na Yoon Tae Joona narazí zrovna, když mu hrozí vyhazov z práce.

Seriál vypadá zajímavě. Jeho premiéry bychom se měli dočkat ve druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.