Hvězdný Vengo Gao a Winwin z WayV ztvární upíry ve fantasy seriálu The Shadow

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/wetvofficial

Tajemní upíři nás nikdy nepřestanou bavit, čehož si jsou vědomi i tvůrci připravovaného čínského seriálu. O čem bude?

Na oficiálním twitterovém účtu WeTV byl tento týden zveřejněn plakát připravovaného seriálu The Shadow, který je adaptací novely Ruyue. Na plakátu můžeme vidět čtyři hlavní postavy, jejíchž ztvárnění se ujali Ryan Ren (Ren Shihao), Ouyang Nana, Vengo Gao (Gao Wei Guang) a Winwin (Dong Si Cheng) ze skupiny WayV.

The Shadow je čínským fantasy seriálem odehrávajícím se během republikánské éry. Prostřednictvím něj budeme moci sledovat příběh Shen Zhi Henga (Vengo Gao), nechvalně známého upíra, kterého před zavražděním skupinkou maskovaných vojáků zachránila slepá dívka Mi Lana (Ouyang Nana) a její nejlepší kamarád Situ Wei Lian (Winwin). Tento přes sto let starý upír se živí jako chirurg. Ke svému okolí je velmi chladný a působí tajemně.

Poté, co byl Shen Zhi Heng zachráněn, chtěl se Mi Laně odvděčit a přitom zjistil, že její rodinná situace je velmi špatná. Začal se tedy o ni zajímat ještě více.

Po neúspěšném pokusu o atentát se lstivý Li Ying Liang (Ryan Ren), ředitel oddělení vojenských operací, který Shen Zhi Henga opravdu nenávidí, zapřísahá, že zjistí jeho tajemství a zabije ho poté, co se stalo jeho rodině.

Největší hvězdou z obsazení je bezesporu Vengo Gao, který všem utkvěl v paměti svými hereckými výkony v seriálech Eternal Love a Eternal Love of Dream. Pro Winwina znamená seriál The Shadow herecký debut. Navíc bylo potvrzeno, že se ujme hlavní role ve web seriálu 25 Hours of Love, o kterém se toho bohužel zatím moc neví.

Dne 25. října loňského roku bylo nejenom oficiálně oznámeno obsazení The Shadow, ale rovněž slavnostně zahájeno natáčení. Dle předběžných odhadů můžeme očekávat 24 epizod.

WeTV sice neprozradilo prostřednictvím jaké platformy se bude seriál vysílat, nicméně byl zařazen mezi ty, které se odvysílají ještě letos.

Zaujal vás připravovaný seriál?

Zdroj: yoursay.suara.com & meaww.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.